Du kan hämta installationsprogram för Photoshop Elements 2018, 15 och 14 från den här sidan.

Läs igenom innan du hämtar den

Klicka här om du vill utöka listan med saker som du måste veta innan du hämtar Photoshop Elements

• Du kan använda installationsfilerna för att installera Photoshop Elements på din dator och sedan använda den som fullständig version eller testversion.
    • Du behöver ditt Photoshop Elements-serienummer för att kunna använda den fullständiga versionen av produkten. Behöver du hjälpmed att hittaditt serienummer? Loggain påMitt Adobe för att hitta serienummer för registrerade produkter.
      Eller via Hitta ett serienummer.
    • Om du inte har serienumret kan du installera produkten och prova den under en begränsad tid.
  • Kontrollera att datorn uppfyller kraven för Photoshop Elements-produkterna.