Panelen Enhetsförhandsvisning kan inte para ihop via Wi-Fi

Vissa kunder som uppdaterade till Photoshop 16.0.1 ser ett meddelande om att panelen Enhetsförhandsvisning är i offline-läge och att det inte kan para ihop en enhet via Wi-Fi.

Panelen Enhetsförhandsvisning i Photoshop

Lösning

Felet kan endast åtgärdas genom att avinstallera Photoshop från Creative Cloud-programmet för att sedan installera det på nytt.

Klicka på kugghjulsikonen (bredvid Photoshop CC 2015) och välj Avinstallera.

I följande dokument finns mer information om avinstallation: Avinstallera och ta bort Creative Cloud-program