Typekit har bytt namn till Adobe Fonts och ingår nu i Creative Cloud och andra prenumerationer. Mer information.

Nedan visas skillnaderna mellan medlemskapen:

Funktion Creative Cloud Photography Plan Prenumeration på Photoshop som fristående program
Photoshop CC Ingår + kommande uppdateringar
Ingår + kommande uppdateringar
Lightroom CC Ingår + kommande uppdateringar Ingår ej
Lightroom Classic CC Ingår + kommande uppdateringar Ingår ej
Lightroom Mobile* Ingår Ingår ej
Creative Cloud för lagring online 20 GB 100 GB
Adobe Portfolio Ingår Ingår
Adobe Fonts Ingår Ingår
Creative Cloud Market** Ingår ej Ingår
Adobe Bridge CC Ingår Ingår

* Du kan använda Lightroom Mobile utan att det räknas av mot Creative Cloud för lagring online. Synkronisera lika många filer till Lightroom Mobile som din bärbara enhet kan hantera. För information om Creative Cloud för lagring online, se Bläddra, synkronisera och hantera resurser.

**  Creative Cloud Market är en förmån som har lagts till i vissa köpta Creative Cloud-avtal. Dessa rättigheter ingår inte i avtalen för Photography-programmets kunder. Vissa Creative Cloud-tjänster, som t.ex. Creative Cloud Market, är bara tillgängliga om du är medlem i Fristående program eller Alla program. Hämta och använd innehållet i Creative Cloud Market genom att uppgradera till medlemskap i Creative Clouds Fristående program eller Alla program.

*** Under Photoshop World West i september 2013 presenterade Adobe sitt Photoshop Photography-program (PPP), ett introduktionserbjudande som baserades på att kunderna frågade efter ett specialutformat Creative Cloud-paket för fotografer. Detta var tänkt som en temporär lösning, som till en början bara skulle finnas tillgänglig som en uppgradering för alla som hade tidigare versioner av Photoshop och/eller Creative Suite. Eftersom programmet var så populärt valde vi att expandera det så att alla kan registrera sig, även nya Adobe-kunder.

Programmet var fortfarande populärt och därför ville vi skapa ett permanent erbjudande. Vid lanseringen av Creative Cloud 2014 presenterade vi Creative Cloud Photography Plan (CCPP), som ersätter Photoshop Photography Program.

Priset ligger på samma nivå, samtidigt som de som väljer planen direkt får speciella fördelar.Photoshop Photography Plan var en specialversion av prenumerationen på Fristående program i Creative Cloud. Creative Cloud Photography är en utökning av ett kostnadsfritt Creative Cloud-konto. Alla som registrerade sig för Photoshop Photography Program får fortsatt åtkomst till innehåll som ingick i deras tidigare avtal.