Utskriftsalternativen Raster, Överföring visas inte | Photoshop

Problem: Inga alternativ för överföringsfunktioner eller raster

Alternativen Överföringsfunktion och Raster visas inte i dialogrutan Utskrift i Photoshop.

Lösningar

Lösning 1: Spara din fil i formatet Photoshop EPS.

1. Välj Arkiv > Spara som.

2. I dialogrutan Spara som väljer du Photoshop EPS i popup-menyn Format och klickar sedan på Spara.

3. Aktivera alternativen Inkludera raster och Inkludera överföringsfunktion i dialogrutan EPS-alternativ.

4. Klicka på OK.

Om du vill skriva ut EPS-filer med Inkludera överföringsfunktion och Raster aktiverat måste du skriva ut på en PostScript-skrivare.

Lösning 2: Använd Adobe InDesign för att skriva ut med specifika raster.