Photoshop kan inte ansluta till enhetsförhandsvisning på din mobilenhet via Wi-Fi.

Lösningar

Se stegen nedan för vanliga problem som förhindrar Photoshop att ansluta till enhetsförhandsvisning.

1. Verifiera att Wi-Fi är aktiverat på både datorn och mobilenheten.

2. Verifiera att din dator och mobilenhet är i samma Wi-Fi-nätverk.

Det vanligaste misstaget är att mobilenheten är aktiverad i mobilnätverket i stället för Wi-Fi-nätverket

3. Om du är kopplad till samma Wi-Fi-nätverk, och routern har konfigurerats för undernätsmaskering, måste du verifiera att datorn och mobilenheten är i samma undernät.

4. Om du är i samma Wi-Fi-nätverk måste du verifiera att din dator och mobilenhet inte är anslutna via VPN.

5. Kontrollera att routern har konfigurerats för LAN.

Din dator och mobilenhet kan inte kommunicera med varandra om endast WAN har aktiverats.

6. Verifiera inställningarna för antivirusprogrammet, brandväggen och värdfilen.

Antivirusprogrammet, brandväggen eller värdfilen kan blockera Photoshop eller din enhet från kommunikation i nätverket.

7. Verifiera att du är inloggad i Creative Cloud med samma Adobe ID både på datorn och din mobilenhet.