Alternativet Variationer saknas i menyn Bild > Justeringar i 64-bitarsversionen av Photoshop CS4 i Windows Vista.

Orsak

Plugin-programmet för Variationer installeras inte på vissa system. Vanligtvis installeras det på C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS4 (64-bitars)\Locales\[lokal]\Additional Plug-Ins\Win\Filters\,

där [lokal] bestäms av den installerade språkversionen i Photoshop, till exempel en_US.

Lösning

Kopiera det bifogade plugin-programmet för Variationer till följande plats:

C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS4 (64-bitars\Locales\[lokal]\Additional Plug-Ins\Win\Filters\

Skapa mappstrukturen Additional Plug-Ins\Win\Filters\ om den inte redan finns där.

Klicka här för att hämta plugin-programmet för Variationer.