Systemkrav 2.x | Photoshop på iPad

Om du vill använda Photoshop på din iPad måste enheten uppfylla de tekniska specifikationer som är angivna nedan

Minimala och rekommenderade systemkrav

Systemkrav

iPadOS-version

iPadOS (13.1)

iPad-modeller

• iPad Pro 12,9 tum (rekommenderas)
  • iPad Pro 11 tum
  • iPad Pro 10,5 tum
  • iPad Pro 9,7 tum
  • iPad (sjunde generationen)
  • iPad (sjätte generationen)
  • iPad (femte generationen)
  • iPad mini (femte generationen)
  • iPad mini 4
  • iPad Air (tredje generationen)
  • iPad Air 2

Apple Pencil-modeller

• Apple Pencil (andra generationen) (rekommenderas)
  • Apple Pencil (första generationen)

Tredjepartsstift stöds ej.

Om du vill identifiera iPadOS-enheter som stöds kan du läsa Apples supportdokumentation.

Om du vill identifiera iPad-enhetens modell kan du läsa Apples supportdokumentation.

Om du vill ta reda på vilken Apple Pencil som fungerar med iPad-enheten kan du läsa Apples supportdokumentation.

Tillgängliga språkversioner

Photoshop på iPad är tillgängligt på följande språk, baserat på det språk du använder i iPadOS:

• Tyska
  • Engelska
  • Spanska
  • Franska
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Portugisiska
  • Ryska

Om det språk du använder i iPadOS för tillfället inte finns i listan ovan ställs Photoshop på iPad som standard in på engelska.

Obs!

I Photoshop på iPad kan du ibland använda språk som inte stöds genom att välja ett lokalt teckensnitt. Funktionen är dock begränsad och upplevelsen kan variera. Adobe arbetar med att tillhandahålla stöd för fler språk i framtida versioner.