Använd handverktyget om du vill se ett annat område på en bild

Med handverktyget kan du flytta bilden när du har zoomat in till mer än 100 % och en del av bilden är utom synhåll.

Handverktyget i Photoshop

1. Välj handverktyget (H)  i verktygsfältet eller tryck på och håll ned mellanslagstangenten för att tillfälligt växla till handverktyget.

2. Dra i valfri riktning för att flytta runt bilden och visa olika delar av den.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online