Nyheter i Photoshop

Läs om nyheterna i den senaste versionen av Photoshop.

Photoshop för datorer

Maj 2021-utgåvan (version 22.4)

Obs!

I juni 2021-versionen av Photoshop 22.4.2 kan du både återgå till det äldre arbetsflödet Spara som eller utelämna tillägget ”kopia” när du sparar som en kopia, om du vill. Mer information finns i Spara dina filer i Photoshop. Den här versionen innehåller även korrigeringar av flera kundrapporterade problem. Mer information finns i Korrigerade problem

En fullständig lista över kameror och objektiv som stöds finns i Kameramodeller som stöds och Objektiv som stöds.

Bjud in andra till att redigera dina molndokument

Spara en kopia

Behöver du spara en kopia av ditt arbete med ett annat namn eller filformat? Använd Arkiv > Spara en kopia och spara en version i valfritt format.

Förbättrade Neural Filters

Förbättrade Neural Filters

Neural Filters har blivit ännu bättre! Använd färgläggning för att enkelt väcka liv i grå bilder eller djuposkärpa för att skapa realistisk oskärpa i bakgrunden på ett kick.

Photoshop på iPad

Juni 2021-versionen (version 2.5)

Läs in dina penslar i Photoshop på iPad

Läs in dina penslar

Visa och läs in penslar i Photoshop medan du arbetar på din iPad. Du kan också använda Adobe Capture för att enkelt skapa penslar som du kan läsa in i Photoshop på iPad.

Tidigare versioner av Photoshop