Gör något av följande när du vill starta Adobe Premiere Elements:

• I Windows
    • Leta reda på Adobe Premiere Elements-ikonen  på skrivbordet och dubbelklicka på den.
  • På Mac
    • Starta Finder från dock.
    • Sök efter Adobe Premiere Elements  och dubbelklicka på det.

På välkomstskärmen kan du gå till de andra arbetsytorna i Adobe Premiere Elements: fotoredigeraren, sorteraren och videoredigeraren.

Obs!

Du måste ha Photoshop Elements för fotoredigering.

Klicka på en knapp för att komma igång. Vi föreslår att du startar sorteraren.

Fotoredigeraren

Fotoredigeraren har tre redigeringsnivåer som utformats för alla användare, från nybörjare till experter: snabb, guidat och expert.

Organizer

Med Organizer är det enkelt att importera, ordna och hitta foton med hjälp av personer i dem, platsen där de togs eller vad du gjorde.

Videoredigeraren

Videoredigeraren har tre redigeringsnivåer som utformats för alla användare, från nybörjare till experter: snabb, guidat och expert.

Import photos and videosGetting started tutorials for Adobe Premiere Elements