Kan inte exportera video på grund av följande meddelande i dialogrutan Exportera och dela.

Reducering av kameraskak pågår, eller ett fel har påträffats. Starta om exporten när processen har avslutats eller åtgärda felet och försök igen.”

Reducering av kameraskak pågår

Lösning

Prova lösningarna nedan för att åtgärda problemet:

Lösning 1

Stäng dialogrutan Exportera och dela och öppna den igen.

Lösning 2

Om detta inte löser problemet följer du anvisningarna nedan:

1. Öppna projektet.

2. Välj ett klipp på tidslinjen som effekten Skakreducering har tillämpats på och öppna panelen Använda effekter.

Panelen Använda effekter
    Panelen Använda effekter

Obs!

Välj inte fler än ett klipp i taget.

3. Om ett felmeddelande om att Skakreducering kräver att klippets mått överensstämmer med projektinställningarna visas tar du bort effekten Skakreducering genom att klicka på borttagningsikonen.

shakereduction

Om ännu ett felmeddelande visas aktiverar du Skakreducering för klippet igen.

4. Upprepa ovanstående steg för varje klipp på tidslinjen.

5. Exportera ditt projekt.