Stock-kompatibilitet för rörelsegrafikmallar

Förstå vilka versioner av rörelsegrafikmallar som är kompatibla med Premiere Rush- eller Premiere Pro-applikationen.

Använd den här tabellen för att förstå om en rörelsegrafikmall i Stock fungerar med den version av programmet (Premiere Pro eller Premiere Rush) som du har.

På Stocks webbplats lägger Adobe till kompatibilitetsversionen i detaljvyn för en resurs. Om till exempel en rörelsegrafikmall har kompatibilitetsversion 1.4 fungerar den med Premiere Pro 13.0 och Premiere Rush 1.0.

Produktprogramversion

Kompatibilitetsversion

Premiere Pro 12.0.x

Premiere Pro 12.1.x

• Premiere 13.0.x
  • Premiere Rush 1.0.x

• Premiere 13.1.x
  • Premiere Rush 1.1.x

• Premiere Rush 1.2.x
  • Premiere Pro 14.x