Adobe PDF Pack är en tjänst i Acrobat.com-familjen av onlinetjänster. Använd Adobe PDF Pack när du vill skapa, exportera, signera och spåra PDF-filer. Filerna som du skapar lagras automatiskt på ditt Adobe PDF Pack-konto.

Du kan konvertera dokument och bilder till PDF, men du kan inte redigera PDF-filer i Adobe PDF Pack. Mer information om att redigera PDF-filer finns i hjälpen i Acrobat.

Skapa PDF

Om du har en betald prenumeration på tjänsten Adobe PDF Pack kan du enkelt skapa PDF-filer med olika filformat, bland annat Microsoft Word, Excel, PowerPoint och bilder.

Filtyper som kan konverteras till PDF

Du kan konvertera följande filtyper till PDF:

• Microsoft Word (DOC, DOCX)
  • Microsoft PowerPoint (PPT, PPTX)
  • Microsoft Excel (XLS, XLSX)
  • Microsoft Publisher (PUB)
  • Text (TXT)
  • Adobe PostScript® (PS)
  • Adobe InDesign (INDD)
  • Adobe Fill & Sign (FORM)
  • Bilder (bitmap, JPEG, GIF, TIFF, PNG)
  • OpenOffice- och StarOffice-presentationer, kalkylblad, grafik och dokumentfiler (ODT, ODP, ODS, ODG, ODF, SXW, SXI, SXC, SXD, STW).

Obs!

Du kan inte kombinera PDF-filer som skyddas, har lösenordsskydd, är i 3D eller ingår i en PDF-portfölj.

1. Klicka på Logga in överst till höger i Reader DC-fönstret.

2. Logga inmed ditt Adobe ID och -lösenord iinloggningsrutan.

3. Klicka på Skapa PDF i den högra rutan.

Konvertera filer till PDF
    Konvertera filer till PDF

4. Som standard väljs den fil som är öppen för konvertering. Klicka på Välj fil som ska konverteras till PDF om du vill bläddra och välja en annan fil.

5. Klicka på Konvertera.

Filen konverteras till PDF-format och lagras i ditt Adobe PDF Pack-konto.

Obs!

Om du vill visa en lista över filer som du har konverterat ska du klicka på Skapa PDF och sedan på länken Visa konverterade filer under knappen Välj fil.