Kostnadsfria konton ges av Adobe Sign för signerare av dokument som vill få tillgång till de kontrakt de har signerat. Sändningsfunktionen är mycket begränsad. Be administratören lägga till dig om du har ett företagskonto.

Skapa en kostnadsfri användare i Adobe Sign

Alla med en giltig e-postadress kan skapa ett kostnadsfritt konto i Adobe Sign-systemet.

Kostnadsfria konton är främst avsedda för signerare av dokument och gör det möjligt för alla registrerade e-postadresser att titta på avtal som har skickats till den e-postlådan.

För avsändare som inte bifogar en PDF-kopia med e-postmeddelandet Signerad och arkiverad kan det vara bra att anteckna registreringswebbadressen, så att de kan hjälpa signerare att få tillgång till sina kontrakt utan att behöva e-posta en kopia.

Signerare som vill spara sin signatur i systemet kan göra det när e-postadressen är registrerad.

Viktigt:

Adobe Sign kan bara skilja mellan användare på deras unika e-postadresser.

Du som person kan av olika anledningar ha flera e-postadresser, men programmet kan inte identifiera olika e-postadresser som en verklig person.

Se därför till att du bara registrerar den e-postadress som användes när du signerade dokumentet.

Om du vill registrera en e-postadress och få åtkomst till dess innehåll:

• Fyll i alla fält på registreringssidan (alla fält är obligatoriska)
  • Klicka på knappen Skapa mitt konto
  • Verifiera din e-postadress
  • Logga in!
free_user_dashboard

Obs!

På grund av sändningsbegränsningarna är kostnadsfria konton inga bra utvärderingsversioner. Klicka här om du vill ha en kostnadsfri utvärderingsversion under 14 dagar med tillgång till fler funktioner.

Registrera dig för ett utvecklarkonto om du vill experimentera med en testmiljö under längre tid än 14 dagar.

Logga in och navigera sedan till fliken Hantera för att se vilka avtal som har tagit med den registrerade e-postadressen som en part i ett avtal.

free_user_managepage