Användare som interagerar med Adobe Sign via Document Cloud-gränssnittet, och som kräver HIPAA-överensstämmelse, bör markera kryssrutan för HIPAA-överensstämmelse.

• Logga in i Adobe Sign direkt som Adobe Sign-kontoadministratör
  • Navigera till Konto > Kontoinställningar > HIPAA-inställningar.
  • Markera rutan bredvid Min organisation följer HIPAA.
  • Klicka på Spara.

Denna inställning inaktiverar meddelanden via Document Cloud-gränssnittet.

Kunder som loggar in i Adobe Sign direkt behöver inte aktivera den här inställningen.

navigate_to_hipaasetting