Skapa en grupp

Adobe Sign-konton med flera användare har tillgång till gruppfunktionen. Med grupper kan du ha separata underuppsättningar av användare som har åtkomst till olika biblioteksdokument och andra inställningar (t.ex. logotyper och CC-parter).

När du lägger till en användare på kontot visas användaren automatiskt i standardgruppen. Den här gruppen är huvudgruppen för ditt konto och alla inställningar som du har angett på kontofliken gäller för den här gruppen.

Obs!

Endast kontoadministratören kan skapa grupper.

Stegen i korthet

1. Gå till sidan Konto.
  2. Klicka på Grupper.
  3. Klicka på plustecknet i det övre högra hörnet.
  4. Skriv ett namn på gruppen.
  5. Klicka på Spara.

Steg för steg

1. Du kan lägga till en grupp på ditt konto genom att logga in som kontoadministratör och klicka på fliken Konto och sedan på Grupper.

Klicka på plustecknet i det övre högra hörnet.

1. Nav to Groups
  2. Ange namnet på gruppen som du vill skapa i fältet Gruppnamn.

Klicka på Spara.

Group Name Panel
  3. Den nya gruppen läggs till i listan på fliken Grupper.

NEw Group on page

Tips från supporten

• Det finns för närvarande inte något sätt att ta bort en grupp, men du kan ändra namn på den genom att klicka på gruppens namn i listan Visa grupper.
  • Användare läggs automatiskt till i standardgruppen när de skapas om inte en annan grupp anges.

Skapa videokurser för grupper