Aktivera en widget

Gör följande för att aktivera en widget som tidigare har inaktiverats:

  1. Klicka på fliken Hantera och rulla ned till avsnittet Widget.
  2. Klicka på widgeten för att markera den.
    Obs!
    Klicka inte på länken Hämta kod.
  3. Klicka på alternativet Aktivera i det lilla informationsfönstret i det övre högra hörnet.
  4. Klicka på knappen Aktivera
Nav to Enable Widget

 

Ett meddelande om att widgeten har aktiverats visas.

Successful widget enable

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy