Ändra gruppinställningar

Grupper har specifika inställningar som kan ändra det sätt på vilket användarna i gruppen använder sig av Adobe Sign. Dessa ändringar kan endast göras av den gruppens administratör eller kontoadministratören.

Stegen i korthet

Använd det vanliga gränssnittet för administratörer

1. Gå till sidan Konto om du är administratör (grupp eller konto).
  2. Gå till Användare och grupper.
  3. Klicka på Visa grupper.
  4. Klicka på gruppnamnet.
  5. Klicka på länken Klicka här.

Använd det nya gränssnittet för administratörer

(Obs! I det nya gränssnittet går det att åsidosätta fler inställningar än i det gamla.)

1. Gå till sidan Konto om du är administratör (grupp eller konto).
  2. Klicka till vänster på Grupper.
  3. Klicka på gruppnamnet.
  4. Klicka på Gruppinställningar.
  5. Till vänster på sidan väljer du den inställning som du vill åsidosätta på gruppnivån.
  6. Markera kryssrutan Åsidosätt kontoinställningarna för den här sidan.
  7. Gör dina inställningar.
  8. Spara ändringarna.

Steg för steg (standardgränssnittet)

1. Om du är konto- och gruppadministratör (den som har fått behörigheten) kan du ändra inställningar för gruppen genom att logga in och klicka på fliken Konto > Grupper

När du är på sidan Grupper, dubbelklickar du på ett gruppnamn för att öppna konfigurationsalternativen.

Nav to new group
  2. Med konfigurationsalternativen öppna kan du se en lista över undermenyer till vänster (på samma sätt som på kontonivå).

Klicka på en undermeny för att läsa in sidan för dessa inställningar.

Observera att kryssrutan Åsidosätt kontoinställningarna för den här sidan finns överst på sidan

• Som standard ärver alla grupper inställningarna från kontot. Genom att markera den här kryssrutan kan du ersätta ärvda värden med valfri gruppnivåinställning

Enabled group level settings
  3. När du är klar med att justera inställningarna, klickar du på Spara

Save Edits

Obs!

Alla inställningar är inte tillgängliga för att redigeras på gruppnivå och kan bara redigeras på kontonivån.