Lägg bara till din signatur i ett dokument och skicka

Ibland måste du själv signera ett dokument och skicka det. Processen Endast jag signerar har utformats för den här typen av användning. Du kan ange valfri information och lägga till signaturer och initialer, och sedan skicka det till vem du vill.

Stegen i korthet

1. Klicka på Endast jag signerar på instrumentpanelsfliken.
  2. Ange e-postadressen till personen som du vill skicka dokumentet till.
  3. Dra och släpp, bifoga eller välj ett dokument som ska skickas.
  4. Välj alternativet Förhandsgranska, placera signaturer eller lägg till formfält.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Dra och släpp nödvändiga fält till dokumentet.
  7. Klicka på Signera och skicka.
  8. Fyll i fälten och skriv din signatur.
  9. Klicka på Klicka för att signera.

Steg för steg

1. Klicka på Endast jag signerar på startsidan.

Klicka på Endast jag signerar
  2. Ange e-postadressen till personen som du vill skicka dokumentet till.

Obs!

Du kan inte skicka dokumentet till samma e-postadress som du använder för att logga in, men du kan skicka det till en alternativ e-postadress som du har tillgång till.

3. Dra och släpp, bifoga eller välj ett dokument som ska signeras och skickas.

4. Välj alternativet Förhandsgranska, placera signaturer eller lägg till formfält och klicka på Nästa.

Ange e-postadress
  5. Du går automatiskt till dra och släpp-redigeringsmiljön. Dra fält från den högra rutan till dokumentet. Se till att du har minst ett obligatoriskt signaturfält.

Fält som dras till dokumentet
  6. När du har placerat ut fälten klickar du på Signera och skicka.

Klicka på Signera och skicka.
  7. Du går sedan till signeringsmiljön. Fyll i alla fält och infoga din signatur.

Fyll i fälten och infoga din signatur
  8. När du klickar på signaturfältet ska du skriva ditt namn i popup-fönstret för att generera din signatur. När du är klar klickar du på Använd.

Klicka på Använd
  9. När du har slutfört dokumentet ska du klicka på Signering.

Klicka för att signera
  10. Ett meddelande visas som talar om att du har e-signerat avtalet och att det skickats till mottagaren.

Ett meddelande om att det lyckades visas

Tips från supporten

Obs!

Du måste alltid skicka signerade dokument till någon annan i Adobe Sign (vilket innebär en annan e-postadress). E-postadressen behöver inte vara en riktig e-postadress, du kan hitta på en om det behövs. Till exempel g@g.j.t.d.b.whoa.