Sekventiellt signerat arbetsflöde

Signerare tar emot och signerar dokumentet i den ordning som deras e-postadress har angetts i fältet Till:. När den sista signeraren har slutfört signeringsprocessen, kommer alla parter att erhålla ett signerat och arkiverat e-postmeddelande med den signerade PDF-filen som bilaga.

Sequential order

Parallellt signerat arbetsflöde

Klicka på Valfri ordning för att starta ett parallellt arbetsflöde.

Alla mottagarna får dokumentet samtidigt och de kan signera det i valfri ordning. När den sista signeraren har slutfört signeringsprocessen, kommer alla parter att erhålla ett signerat och arkiverat e-postmeddelande med den signerade PDF-filen som bilaga.

Obs! Det går inte att skicka en faxtransaktion när Valfri ordning är markerad.

Obs!

Det parallella arbetsflödet för signering är endast tillgängligt för Document Cloud Enterprise Premium-konton.

parallel

Kontoinställning för signeringsordning

En kontoadministratör kan ställa in standardsigneringsordningen eller ta bort det här alternativet för avsändaren.

Navigera till Konto > Kontoinställningar > Skicka-inställningar > Signeringsordning.

Signing Order UI