Ladda upp en logotyp

En kontoadministratör kan ladda upp en bild som ska visas i stället för standardlogotypen för Adobe Sign. Bilden visas i det övre vänstra hörnet av skärmen för alla användare på ditt konto när de är inloggade.

Obs!

Om du har problem med att få bilden att visas på rätt sätt ska du kontrollera att bilden som används är exakt 60 pixlar hög och högst 200 pixlar bred.

Hämta mallen nedan när du vill ha hjälp med att göra logotypen i rätt storlek.

Hämta

Stegen i korthet - för personer som är vana

1. Gå till sidan Konto som administratör.
  2. Klicka på Kontoinställning.
  3. Klicka på Ladda upp.
  4. Leta reda på och välj den bild som du vill använda och klicka på Öppna.

Steg för steg med bilder - för visuellt motiverade!

1. Gå till sidan Konto som administratör och klicka på Kontoinställning.

NAv to Account Setup
  2. Klicka på Ladda upp och bläddra till logotypfilen som du vill använda. Klicka på Öppna.

Logo Upload Button
  3. Klicka på Spara. Din logotyp visas nu för alla användare.

Placxed logo