Använda blandad dirigeringsordning

Avsändarna kan nu uppmana mottagare att signera eller godkänna parallellt, sekventiellt eller med en kombination av båda i en blandad dirigeringsordning. Läs mer i den här självstudiekursen.

Använda delegerarerollen

Lär dig hur du skickar ett avtal till en angiven delegerare som sedan kan delegera signeringen eller godkännandet av ett avtal. Använd den här funktionen om du inte vet e-postadressen till signeraren eller godkännaren, eller om du vill skicka ett avtal via en agent eller en mellanhand.

Ändra ett pågående avtal

Lär dig hur du ändrar ett avtal som har skickats för signering.

Självstudiekurs för administratörer: Arbetsflödesdesignern: Demo

Arbetsflödesdesignern används av Adobe Sign-administratörer för att skapa och hantera arbetsflödesmallar som anpassar signeringsprocesser så att de anpassas till specifika företagskrav.

I den här självstudiekursen visas arbetsflödesdesignerns gränssnitt och funktioner.

Självstudiekurs för administratörer: Avancerad delning för administratörer

Avancerad delning gör det möjligt för administratörer och användare att delegera utskicks-, ändrings- och visningsbehörigheter till en eller flera användare.

I den här självstudiekursen visas hur du anpassar kontodelningsinställningar och hur du delar användarkonton, ändrar behörigheter och avbryter delningar.