På den här sidan beskrivs hur du löser in en kod för Adobe Creative Cloud Alla program-planen eller Photography-planen.

Gratulerar om du kvalificerat dig för Adobe Stock-gåvan! E-postmeddelandet från  CompEXT@adobe.com innehåller din inlösenkod. Följ stegen nedan för att lösa in koden.

1. Stegvisa instruktioner

Öppna e-postmeddelandet från CompEXT@adobe.com som innehåller din inlösenkod och en länk för att lösa in koden. Du behöver inte göra det här genast. Du har fram till 31 juli 2021 på dig att lösa in koden.

E-postmeddelande som visar fält för avsändare och ämne
    Ett exempel på e-postmeddelandet i en inkorg
  2. Stegvisa instruktioner

När du klickar på länken för att lösa in din kod dirigeras du till en sida där du kan ange din inlösenkod och aktivera ditt medlemskap.

Obs!

Om du får ett felmeddelande om att koden är ogiltig kan det bero på att du har ett aktivt medlemskap och bor i Ryssland, Ukraina, Turkiet, Israel, Hongkong, Indien, Malaysia, Filippinerna, Sydkorea, Singapore, Taiwan, Thailand, Argentina, Colombia, Chile, Peru, Ecuador, Uruguay eller Venezuela. Efter att din nuvarande betalda prenumeration har gått ut måste du vänta 30 dagar innan du kan lösa in koden för din gåva med 12 månaders prenumeration på Creative Cloud. Kontakta kundtjänsten om du behöver hjälp.

Sida där du anger din inlösenkod
    Ange din kod i rutorna (#2)
  3. Stegvisa instruktioner

Du får möjlighet att behålla ditt medlemskap efter att den här koden upphört genom att ange ditt kreditkortsnummer. Du debiteras inga avgifter förrän de 12 månader som din kod är giltig har löpt ut. Du kan välja Godkänn villkoren (1) eller Påminn mig senare (2). Om du väljer Godkänn villkoren visas ett fönster där du kan ange din kreditkortsinformation. Om du gör det förnyas din prenumeration när din gåvoperiod har löpt ut. Om du väljer Påminn mig senare förnyas inte prenumerationen automatiskt när din gåvoperiod har löpt ut. Ett fönster visas med alternativet Börja använda Creative Cloud. Detta visar att ditt medlemskap har aktiverats.

Välj om du vill behålla ditt medlemskap
    Godkänn (1) eller välj att bli påmind senare (2)
  4. Stegvisa instruktioner

Till sist tillfrågas du om att fylla i några korta kommentarer om vad du tycker om Creative Cloud.

Enkätfönster
    Ange din erfarenhetsnivå

Ha roligt med din programvara!