Felsökning och hjälp

Skapa ett Adobe ID för att hämta en provversion av Captivate Prime. Mer information finns i Hantera ditt Adobe ID. Du kan logga in i Captivate Prime med ditt Adobe ID och starta testversionen.

Använd den här köpguiden för information relaterad tillkonverteringav ditt konto från testversion till prenumeration.

Administratörer kan hantera fakturering av konton. Mer information finns i Fakturahantering.

Administratörer kan avbryta Captivate Prime-prenumerationer. Inaktivera ditt konto med hjälp av alternativen som finns i faktureringsavsnittet. När kontot är inaktiverat avbryts alla befintliga beställningar från nästa faktureringscykel för prenumerationen. Observera att Captivate Prime följer en årlig prenumerationsmodell och vi rekommenderar att du inte avbryter prenumerationen under det löpande året. Om du vill avbryta prenumerationen innan året är slut, debiteras en avgift för tidigare avslut.

Som användare av Captivate Prime, är din första kontaktpunkt administratören för hantering av utbildning i din organisation.

Logga in på ditt Adobe-konto. Under avsnittet Lösenord väljer du Ändra för Nuvarande lösenord och sedan följer du anvisningarna på skärmen.

Har du glömt ditt lösenord? Ta reda på hur du återställer det.

Ja, du kan delta i Captivate Prime-kurser på iPad och mobila enheter. Mer information finns i utbildningsappen för mobiler och surfplattor.

Mer information om rekommenderad sätt att installera och konfigurera Adobe Captivate Prime finns i guiden för bästa praxis.

Som en elevkan du använda dokumentet Komma igång för elever för att förstå hur du kan använda Captivate Prime som din LMS.

Om du är en chef använder Komma igång för chefer som hjälp att navigera till de viktigaste funktionerna i programmet.

Se Komma igång som lärare för att hantera moduler som en lärare.

Se Komma igång som författare för mer information om hur du kan börja.

Se Vanliga frågor för administratörer för att få svar på de vanligaste frågorna för administratörer.

Här finns svaren för alla Vanliga frågor för chefer.

Se Vanliga frågor för administratörer för att få svar på de vanligaste frågorna för administratörer.

Se Vanliga frågor för lärare för att få svar på de vanligaste frågorna för lärare.

Relaterade program och tjänster