Felsökning och hjälp

Administratörer

Hur får jag en testversion av Captivate Prime?

Skapa ett Adobe ID för att hämta en provversion av Captivate Prime. Mer information finns i Hantera ditt Adobe ID. Du kan logga in i Captivate Prime med ditt Adobe ID och starta testversionen.

Min testversion upphör snart. Hur prenumererar jag på Captivate Prime?

Använd den härköpguiden för information relaterad tillkonverteringav ditt konto från testversion till prenumeration.

Hur hanterar jag faktureringen av mitt konto?

Administratörer kan hantera fakturering av konton. Mer information finns i Fakturahantering.

Hur avslutar jag prenumerationen på Captivate Prime?

Administratörer kan avbryta Captivate Prime-prenumerationer. Inaktivera ditt konto med hjälp av alternativen som finns i faktureringsavsnittet. När kontot är inaktiverat avbryts alla befintliga beställningar från nästa faktureringscykel för prenumerationen. Observera att Captivate Prime följer en årlig prenumerationsmodell och vi rekommenderar att du inte avbryter prenumerationen under det löpande året. Om du vill avbryta prenumerationen innan året är slut, debiteras en avgift för tidigare avslut. Kontakta oss för mer information.

Användare

Vem är min första kontaktpunkt?

Som användare av Captivate Prime, är din första kontaktpunkt administratören för hantering av utbildning i din organisation.

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på din Adobe-kontosida med ditt aktuella Adobe ID och lösenord. Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. Har du glömt ditt lösenord? Lär dig hur du återställer och ändrar det.

Kan jag delta i kurser på iPad och mobila enheter?

Ja, du kan delta i Captivate Prime-kurser på iPad och mobila enheter. Mer information finns i utbildningsappen för mobiler och surfplattor.

Vanliga uppgifter

Vad är bästa praxis för att konfigurera Captivate Prime?

Mer information om rekommenderad sätt att installera och konfigurera Adobe Captivate Prime finns i guiden för bästa praxis.

Hur kommer jag igång som elev i Captivate Prime?

Som en elevkan du använda dokumentet Komma igång för elever för att förstå hur du kan använda Captivate Prime som din LMS.

Hur kommer jag igång som chef i Captivate Prime?

Om du är en chef använderKomma igång för chefer som hjälp att navigera till de viktigaste funktionerna i programmet.

Hur kommer jag igång som lärare med Captivate Prime?

Se Komma igång som lärare för att hantera moduler som en lärare.

Hur kommer jag igång som författare?

Se Komma igång som författare för mer information om hur du kan börja.

Vanliga frågor

Vilka är de vanliga frågorna för administratörer?

Se Vanliga frågor för administratörer för att få svar på de vanligaste frågorna för administratörer.

Vilka är de vanligaste frågorna för chefer?

Här finns svaren för allaVanliga frågor för chefer.

Vilka är de vanligaste frågorna för författare?

Se Vanliga frågor för administratörer för att få svar på de vanligaste frågorna för administratörer.

Vilka är de vanligaste frågorna för författare?

Se Vanliga frågor för lärare för att få svar på de vanligaste frågorna för lärare.

Relaterade program och tjänster