Felsökning och hjälp

Administratörer

Skapa ett Adobe ID för att hämta en provversion av Captivate Prime. Mer information finns i Hantera ditt Adobe ID. Du kan logga in i Captivate Prime med ditt Adobe ID och starta testversionen.

Använd den härköpguiden för information relaterad tillkonverteringav ditt konto från testversion till prenumeration.

Administratörer kan hantera fakturering av konton. Mer information finns i Fakturahantering.

Administratörer kan avbryta Captivate Prime-prenumerationer. Inaktivera ditt konto med hjälp av alternativen som finns i faktureringsavsnittet. När kontot är inaktiverat avbryts alla befintliga beställningar från nästa faktureringscykel för prenumerationen. Observera att Captivate Prime följer en årlig prenumerationsmodell och vi rekommenderar att du inte avbryter prenumerationen under det löpande året. Om du vill avbryta prenumerationen innan året är slut, debiteras en avgift för tidigare avslut. Kontakta oss för mer information.

Användare

Som användare av Captivate Prime, är din första kontaktpunkt administratören för hantering av utbildning i din organisation.

Logga in på din Adobe-kontosida med ditt aktuella Adobe ID och lösenord. Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. Har du glömt ditt lösenord? Lär dig hur du återställer och ändrar det.

Ja, du kan delta i Captivate Prime-kurser på iPad och mobila enheter. Mer information finns i utbildningsappen för mobiler och surfplattor.

Vanliga uppgifter

Mer information om rekommenderad sätt att installera och konfigurera Adobe Captivate Prime finns i guiden för bästa praxis.

Som en elevkan du använda dokumentet Komma igång för elever för att förstå hur du kan använda Captivate Prime som din LMS.

Om du är en chef använderKomma igång för chefer som hjälp att navigera till de viktigaste funktionerna i programmet.

Se Komma igång som lärare för att hantera moduler som en lärare.

Se Komma igång som författare för mer information om hur du kan börja.

Vanliga frågor

Se Vanliga frågor för administratörer för att få svar på de vanligaste frågorna för administratörer.

Här finns svaren för allaVanliga frågor för chefer.

Se Vanliga frågor för administratörer för att få svar på de vanligaste frågorna för administratörer.

Se Vanliga frågor för lärare för att få svar på de vanligaste frågorna för lärare.

Relaterade program och tjänster