Felsökning & hjälp

Ladda ner Acrobat direkt från Acrobat webbplatsen. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord för att slutföra hämtningen. För installationsanvisningar, se Ladda ned och installera en Adobe Acrobat DC-prenumeration.

Lär dig hur man löser hämtaproblem för Acrobat.

Ja! Hämta en testversion av Acrobat från Acrobat webbplatsen. Logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. För detaljerade anvisningar, se Ladda ned och installera testversionen Adobe Acrobat Pro DC.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera Acrobat på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du logga ut på en av dina tidigare datorer. Välj Hjälp > Logga in/Logga ut. Om du vill veta mer kan du gå till Installera och använd Acrobat DC på en ny dator.

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Lär dig känna Acrobat DC-gränssnitt. Lär dig hur du använder Acrobat verktygcenter för att hitta rätt verktyg och för att slutföra nästan alla uppgifter med dina PDF-filer.

Följ stegen i den här artikeln för att felsöka PDF-fil utskriftsproblem.

Många faktorer kan hindra en PDF-fil från att öppnas. För att gå till botten med problemet, se Kan inte öppna PDF-fil.

För att lösa de vanligaste visningsproblemen med PDF-filer, följ stegen i Felsökning av visning av PDF-filer på webben.

Många webbläsare, som till exempel Chrome, Firefox och Safari, använder nu sina egna visningsprogram i stället för plugin-programmet Adobe PDF. För att få bästa resultat, konfigurera webbläsaren för att använda Adobe PDF-plugin-program för att öppna PDF-filer online.

Document Cloud inkluderar Acrobat och Adobe Sign, tillsammans med webben och mobilappar. Med Acrobat Reader mobilapp kan du skapa, redigera, kommentera och underteckna pdf-filer direkt på telefonen eller surfplattan. Och med Document Cloud webbapplikationen kan du arbeta med pdf-filer och hantera e-signaturer från en webbläsare på vilken dator som helst. För mer information, se Adobe Document Cloud vanliga frågor.

Välj hem > Document Cloud i Acrobat eller Reader. Du kan också komma åt dina filer på webben och dra nytta av andra Document Cloud verktyg. Gå till https://documentcloud.adobe.com. Logga in med ditt Adobe ID (normalt din e-postadress) och ditt lösenord.För mer information, se Var är mina filer?.

Använd Document Cloud webbplatsen för att komma åt många av dina favorit Acrobat verktyg på webben. Skapa, organisera, dela och lagra dina pdf-filer.Lär dig hur i självstudiekursen Arbeta med PDF-filer online.

Kom igång med Adobe Sign. Konfigurera din användarkonto och lär dig olika sätt som gör att du kan skicka dokument för signaturer.

Lär dig hur du konverterar ett skannat dokument till en redigerbar PDF-fil i ett enkelt steg. Med hjälp av webbverktyget Acrobat Export PDF kan du exportera en skannad PDF-fil direkt till en Word-, Excel- eller RTF-fil. Se Använd OCR i Adobe Acrobat Export PDF.