Felsökning & hjälp

Ladda ned och installera

Hur laddar jag ner och installerar Acrobat?

Ladda ner Acrobat direkt från Acrobat webbplatsen. Du måste logga in med ditt Adobe-ID och lösenord för att slutföra nedladdningen. För installationsanvisningar, se Hämta och installera en Adobe Acrobat DC-prenumeration.

Varför hämtas inte Acrobat?

Lär dig hur man löser hämtaproblem för Acrobat.

Kan jag ladda ned en testversion av Acrobat?

Ja! Hämta en testversion av Acrobat från Acrobat webbplatsen. Du måste logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en testversion. För detaljerade anvisningar, se Hämta och installera testversionen Adobe Acrobat Pro DC.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Acrobat på en annan dator?

Du kan installera Acrobat på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du logga ut på en av dina tidigare datorer. Välj Hjälp > Logga in/Logga ut. Mer information finns i Aktivera och inaktivera Adobe-produkter.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Min utvärderingsversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avbryter jag mitt abonnemang?

PDF-problem

Jag har precis uppgarderat. Var finns alla kommandon?

Lär dig känna Acrobat DC-gränssnitt. Lär dig hur du använder Acrobat verktygcenter för att hitta rätt verktyg och för att slutföra nästan alla uppgifter med dina PDF-filer.

Varför skrivs inte min PDF-fil ut?

Följ stegen i den här artikeln för att felsöka PDF-fil utskriftsproblem.

Varför kan jag inte öppna min PDF-fil?

Många faktorer kan hindra en PDF-fil från att öppnas. För att gå till botten med problemet, se Kan inte öppna PDF-fil.

Varför kan jag inte se e PDF-fil på webben?

För att lösa de vanligaste visningsproblemen med PDF-filer, följ stegen i Felsökning av visning av PDF-filer på webben.

Varför visas inte PDF-filerna korrekt på webben?

Många webbläsare, som till exempel Chrome, Firefox och Safari, använder nu sina egna visningsprogram i stället för plugin-programmet Adobe PDF. För att få bästa resultat, konfigurera webbläsaren för att använda Adobe PDF-plugin-program för att öppna PDF-filer online.

Vanliga problem

Vad kommer med Document Cloud?

Document Cloud inkluderar Acrobat och Adobe Sign, tillsammans med webben och mobilappar. Med Acrobat Reader mobilapp kan du skapa, redigera, kommentera och underteckna pdf-filer direkt på telefonen eller surfplattan. Och med Document Cloud webbapplikationen kan du arbeta med pdf-filer och hantera e-signaturer från en webbläsare på vilken dator som helst. För mer information, se Adobe Document Cloud vanliga frågor.

Var är mina filer?

Välj hem > Document Cloud i Acrobat eller Reader. Du kan också komma åt dina filer på webben och dra nytta av andra Document Cloud verktyg. Gå till https://documents.adobe.com. Logga in med ditt Adobe ID (normalt din e-postadress) och ditt lösenord.För mer information, se Var är mina filer?.

Kan jag använda Acrobat på webben?

AnvändDocument Cloud webbplatsen för att komma åt många av dina favorit Acrobat verktyg på webben. Skapa, organisera, dela och lagra dina pdf-filer.Lär dig hur i självstudiekursen Arbeta med PDF-filer online.

Hur skickar jag en fil för signaturer?

Kom igång med Adobe Sign. Konfigurera din användarkonto och lär dig olika sätt som gör att du kan skicka dokument för signaturer.

Kan jag redigera en skannad sida och exporterar den till MS Word?

Lär dig hur du konverterar ett skannat dokument till en redigerbar PDF-fil i ett enkelt steg.Med hjälp av PDF-filen webbverktygexport kan du exportera en skannad PDF-fil direkt till en word-, Excel- eller RTF-fil. Se Använd OCR i Adobe Export PDF-filen.