Felsökning och hjälp

Ja! Med Illustrators automatiska dataåterställning kan du som tur är förmodligen återställa det mesta av ditt arbete, även om du inte har sparat filen nyligen.

Läs Åtgärda problem med att Illustrator kraschar för att utföra några grundläggande kontroller och korrigeringar och hitta lösningar för ditt specifika kraschproblem.

Identifiera tillverkaren av grafikkortet och uppdatera de specifika GPU-drivrutinerna.

Avinstallera alla instanser av Microsoft Visual C++ från datorn och installera den senaste versionen.

Se Felsök typsnittsproblem för information om hur du identifierar och tar bort skadade typsnitt.

I menyraden, klicka på ikonen GPU-prestanda och välj GPU-prestanda. Läs mer om GPU-prestanda.

Prova följande för att optimera Illustrator-prestanda på Windows eller Mac OS X.

Illustrator körs maskineget på Apple-datorer med Apple Silicon M1-chippet vid 1,5 x hastigheten hos tidigare generationers system med liknande konfigurationer. Mer information finns i Illustrator för Apple Silicon.

Du ställer in alternativen för att bädda in teckensnitt, bilder och annan information efter att ha valt Arkiv > Spara som eller Arkiv > Spara kopia. Alternativen varierar beroende på det filformat du väljer. Lär dig mer om hur du sparar teckningar.

Den här självstudiekursen visar dig hur du skapar en anpassad logotyp med vektorbaserad grafik. Lär dig hur du visar och ändrar genomskinlighet i det här dokumentet som tar upp genomskinlighet och blandningslägen.

Du kan skapa realistisk 3D-grafik genom att kombinera effekter och ljus med material från Adobe Substance.

Du kan blanda objekt på en iPad eller på datorn med verktyget Blanda.

I Illustrator finns det flera olika metoder för att skära ut, dela upp och reducera objekt, inklusive skalpell- och saxverktyget.

Om du vill rotera vyn av arbetsytan använder du verktyget Rotera vy eller styrplattan.

Det finns flera sätt att importera eller exportera verk mellan Illustrator och Photoshop. Mer information om hur du använder Illustrator-verk i Photoshop.

Du kan ladda ner Illustrator från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ditt Adobe-ID och lösenord för att slutföra nedladdningen. Se Hämta Creative Cloud-program för information, däribland hur du installerar äldre versioner och söker efter uppdateringar.

Du kan även läsa systemkraven för Illustrator och se till att systemet är kompatibelt med uppdateringarna. Illustrator körs maskineget på Apple-datorer med Apple Silicon M1-chippet. Mer information finns i Illustrator för Apple Silicon.

Se lösningar till felet ”det gick inte att installera” fel: ”Misslyckades för att installera ”Skrivbordsprogrammet Creative cloud. Lösa andra hämta, installera installation och uppdatering, nedladdningen och felsökningsguiden.

Ja! Du kan hämta testversioner av Creative Cloud-program från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en testversion. Lär dig Ladda ned och installera Creative Cloud-testversion.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera Illustrator och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Läs mer om att installera Creative Cloud-program på en annan dator.

Logga in på ditt Adobe-konto. Under avsnittet Lösenord väljer du Ändra för Nuvarande lösenord och sedan följer du anvisningarna på skärmen.

Har du glömt ditt lösenord? Ta reda på hur du återställer det.

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Läs Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes prenumerationsvillkor.