Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Du kan hämta appen från Creative Clouds webbplats. Logga in på Adobe-kontot om du uppmanas till det, klicka sedan på antingen Hämta eller Installera för appen. Mer information finns i Hämta Creative Cloud-program.

Ja.

Premiere Rush är tillgängligt för flertalet iOS- och Android-telefoner

För en lista över enheter som stöds, se Systemkrav.

För lösningar till felet ”installation misslyckades” se Fel: ”Installation misslyckades” Creative Clouds skrivbordsprogram. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Obs! Adobe Creative Cloud-tjänster stöds för närvarande inte i Premiere Rush i Kina. Som följd är Premiere Rush inte tillgängligt i denna region.

Ja! Alla kan få Premiere Rush gratis som del av Startplanen. Denna plan omfattar kontinuerlig tillgång till alla Premiere Rush-funktioner, användning av stationära och mobila program, möjligheten att skapa ett obegränsat antal projekt och exportera upp till tre projekt. För obegränsat antal exporter kan du uppgradera från startplanen till en betald plan. För mer information, se Uppgradera från Adobe Premiere Rush-startplan till en betald plan.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera Premiere Rush och andra Creative Cloud-program på upp till två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Logga in på din Adobe-kontosida med ditt aktuella Adobe ID och lösenord. Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. Mer information om hur du ändrar lösenordet och annan kontoinformation finns i Hantera ditt Adobe ID-konto.

Har du köpt Premiere Rush på iOS? Se Hantera Adobe Premiere Rush-prenumerationer på iOS.

Har du köpt Premiere Rush på Google Play Store? Se Hantera Adobe Premiere Rush-prenumerationer på Android.

Vanliga problem

Information om operativsystem som stöds finns i Systemkrav.

För information om hur du hanterar molnlagring eller uppgraderar lagringsutrymme, se Uppgraderingsutrymme för Adobe Premiere Rush.

Du kan ibland se en grön och rosa dimma när du redigerar videor i Premiere Rush eller i det exporterade projektet. Problemet kan uppstå på grund av kompatibilitetsproblem med drivrutinen och du kan behöva uppgradera drivrutinen.

För mer information om hur du fixar problemet, se Grön och rosa video i Premiere Pro eller Premiere Rush.

För att förstå vilka rörelsegrafikmallar från Stock som är kompatibla med Premiere Rush, se Stock-kompatibilitet för rörelsegrafikmallar.

Alla ändringar du gör i Premiere Rush på din iOS-enhet synkroniseras automatiskt med Premiere Rush på skrivbordet. Alla ändringar som görs på skrivbordet synkroniseras också med mobilen, så du har alltid tillgång till de senaste redigeringsfunktionerna var du än är.

Om du inte kan se de senaste ändringarna på en annan enhet kan du läsa felsökningstipsen som du hittar i Felsök synkroniseringsproblemen.

För information om kända problem i den senaste versionen av Premiere Rush, se Kända problem.

Community

Delta i konversationen.

Populära relaterade forum