Felsökning och hjälp

Det finns flera orsaker till att du inte kan skapa, öppna eller spara molndokument eller till att du upplever dataförlust. Se Åtgärda problem med Adobe XD-molndokument för att åtgärda dessa problem.

Du kan få en felkod, eller så uppstår scenarier som är specifika för en företagsmiljö. Hitta lösningarna för dessa fel i Problem med publiceringsarbetsflöden.

Webbläsarinställningar kan påverka rendering av designspecifikationer och prototyper. Läs hur du ändrar webbläsarinställningarna och hittar andra webbläsarrelaterade korrigeringar i Publicerade Adobe XD-prototyper visas inte i webbläsare.

XD stöder olika filformat som PSD, Ai, Sketch, JPG osv. Se Varför kan jag inte importera eller exportera filer i Adobe XD?
om du har problem med att importera eller exportera i dessa filformat

Du kan få specifika felmeddelanden om installation eller behörighet. Hitta lösningarna för dessa fel i Problem med installation av XD-tillägg.

Otillräckliga behörigheter för XD-mappar och föråldrade Windows-versioner och bildskärmsdrivrutiner kan göra så att XD kraschar. För att åtgärda dessa problem, se Adobe XD kraschar när det startas på Windows 10.

Molndokument är molnlokala filer som du kan öppna och redigera i Adobe XD. Med molndokument är arbetena alltid uppdaterade, på alla enheter, var du än är. Läs mer om molndokument i Adobe XD.

Du kan spara XD-designer som molndokument för att säkerställa att de är uppdaterade och tillgängliga från alla onlineenheter. Du kan sedan dela dem med andra Creative Cloud-användare för att samarbeta. Ändringar i molndokument kan också göras när du är offline och de sparas automatiskt i molnet när du går online igen.

I Creative Cloud-planen ingår olika typer av molnlagring – molndokument, bibliotek och Creative Cloud-filer (synkade filer). Läs mer om deras olika användningsområden och fördelar.

När du arbetar med molndokument hålls arbetet synkroniserat med Creative Cloud-synkroniseringsprocessen. Du kan stöta på problem med molndokument om det finns problem med Creative Cloud-synkronisering eller Creative Cloud-synkronisering behöver uppdateras. Se Åtgärda problem med Adobe XD-molndokument för mer information.

Version 13.0 och senare av XD stöder installation och utveckling av tillägg.

Ja, för närvarande är tilläggen kostnadsfria.

Från XD-menyn Tillägg > Utveckling Skapa ett tillägg som leder dig till Adobe I/O-utvecklingskonsolen.

För information om hur man bygger, testar och skickar in plug-inprogram så att de listas i program, se Utvecklardokumentation för Adobe XD.

För information om hur man hämtar och installerar tillägg, se Skapa och hantera tillägg.

För att lösa installationsproblem använd alternativet Få support i tillägget för att kontakta utvecklaren av tillägget.

Information om operativsystem som stöds finns i Systemkrav.

Du kan hämta appen från Creative Clouds webbplats. Logga in på Adobe-kontot om du uppmanas till det, klicka sedan på antingen Hämta eller Installera för appen. Mer information finns i Hämta Creative Cloud-program.

Se lösningar till felet "det gick inte att installera" Fel: ”Misslyckades att installera” datorprogrammet Creative Cloud. Lösa andra hämta, installera installation och uppdatering, nedladdningen och felsökningsguiden.

Läs dessa enkla lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till kontot.

Logga in på Adobe-kontot. Klicka sedan på Ändra för Nuvarande lösenord och följ instruktionerna på skärmen. Har du glömt ditt lösenord? Lär dig hur du återställer och ändrar det.

Du kan gå till denna sida för att lära dig hur du uppgraderar från startplanen till en betald plan.

För att uppgradera din plan inifrån XD klickar du på Hjälp > Uppgradera XD. Då öppnas en sida där du kan hitta den plan som stämmer för dig.

Om du väljer att avsluta medlemskapet har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner, filer eller exporter som du har sparat på din enhet, dina delade dokument och dina delade länkar.

Du flyttas automatiskt till startplanen som innefattar Adobe XD. Du förlorar dock möjligheten att skapa ett obegränsat antal delade länkar, delade dokument, inbjudningar till delade dokument, PDF-export och export av videoinspelningar. Du får ingen tillgång till dina andra program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB.

Lär dig att Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes prenumerationsvillkor.

Användarforum

Delta i konversationen.