Med din individuella Creative Cloud-licens kan du installera dina appar på mer än en dator, aktivera (inloggning) på två, men bara använda dem på en dator i taget.
Creative Cloud - antal datorer
Installera: på en eller flera datorer eller enheter. Aktivera: på högst två datorer eller enheter. Använda: på en dator eller enhet i taget

Installera

Du kan hämta och installera Creative Cloud-datorprogram på flera datorer, oberoende av operativsystemet.

Aktivera

Du kan aktivera Creative Cloud på högst två datorer.

Använd

Du kan använda programmet på en dator i taget.

Mer information finns i användarvillkoren

Installera appar på en ny dator

För information om installation och användning av Creative Cloud-program på en ny dator, se Hur installerar och använder jag Creative Cloud-program på en ny dator?

Aktivera appar på en annan dator

Du kan aktivera och använda ditt enskilda Creative Cloud-abonnemang på högst två datorer åt gången. Mer information finns i Aktivera och inaktivera Adobe Creative Cloud-program.

Aktivera appar om de redan är aktiverade på två datorer

Om du redan har aktiverat ditt individuella abonnemang på Creative Cloud på två datorer måste du först inaktivera det på ett av systemen.

1. Logga ut för att inaktivera Creative Cloud på en av de två datorerna.
  2. Logga in för att aktivera Creative Cloud på den nya datorn.

Mer information finns i Aktivera och inaktivera Adobe Creative Cloud-program.

Inaktivera appar om datorn inte är tillgänglig

Om du inte har tillgång till din tidigare dator kan du inaktivera den från din kontosida. Mer information finns i ”Inaktivera från Adobe.com” på Aktivera och inaktivera Adobe Creative Cloud-program.