Inaktivera mappen installationsfiler under installation | Acrobat 9, Reader 9

När Reader eller Acrobat är installerat skapar det en mapp för installationsfiler:

• Reader: C:\Program\Adobe\Reader 9.0\Installationsfiler\...
  • Acrobat: C:\Program\Adobe\Acrobat 9.0\Installationsfiler\...

Mappen används som ett installationsprogramscache som innehåller den faktiska installationsfilen. Installationsfilen används för att reparera Reader- eller Acrobat-installationen. Vissa företag ser dock till att installationsprogrammet finns tillgängligt på en nätverksresurs och vill därför inte att installationsprogramscachet skapas eftersom det tar upp utrymme.

Du kan inaktivera mappen under installationen genom att använda Adobes anpassningsguide för att omvandla MSI-standardinstallationsfilen.  Inaktivera alternativet ”Aktivera cachelagring av installationsfiler på lokal hårddisk” under installationsalternativen.

Om du vill hämta och få mer information om anpassningsguiden kan du besöka följande länk:

Enterprise-verktygssats för Acrobat-produkter.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online