Lista över kompatibilitetsproblem med Adobe Creative Cloud-produkter som körs på macOS 10.12 (Sierra)...

Adobe har testat tillförlitlighet, prestanda och användarvänlighet hos de senaste versionerna av Adobe Creative Cloud-programmen när de installeras i Intel-baserade system som kör macOS Sierra (version 10.12). De senaste versionerna av alla Creative Cloud-produkter är kompatibla.

Vi är medvetna om vissa problem som kan uppstå efter uppgradering till macOS Sierra (10.12). Vi jobbar hårt för att lösa de problemen i en kommande utgåva.

Läs mer:

Nej, inte just nu.

Om du stöter på problem, rapportera dem med hjälp av formuläret för felrapportering.

Vi rekommenderar att man kontrollerar plugin-programmens kompatibilitet med tillverkaren innan man uppgraderar till macOS Sierra. Dessutom rekommenderar vi att kunder gör ett eget test på en partition som inte är i drift för att säkerställa att det nya operativsystemet fungerar med aktuell maskinvara och drivrutiner.

Adobe erbjuder support till kunder som kör macOS Sierra enligt våra standardvillkor för support. Besök supportsidan för ytterligare information om våra supportprogram.

Ja. Om den fullständiga versionen av en produkt är kompatibel med macOS Sierra är produktens testversion också kompatibel. Alla kända problem i detta dokument gäller även testversionerna.