Adobe rekommenderar att du besöker webbplatsen från en modern webb- eller mobilläsare.För datorwebbläsare kan du också installera den senaste versionen av Adobe Flash Player för kunna ta del av den kompletta upplevelsen.

Det här dokumentet tar upp systemkraven för att visa och hämta innehåll från Adobe-webbplatsen.

Webbläsarkrav

Adobe.com har stöd för flera populära webb- och mobilläsare. Merparten av webbplatsen har skrivits med HTML5 och CSS3, vilket de flesta moderna webbläsare stöder. Upplev den fulla Adobe-webbplatsen genom att uppgradera till den senaste versionen av en av följande webbläsare:

• Microsoft Internet Explorer 11 eller den senaste Microsoft Edge-webbläsaren
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari OS X och iOS

Adobe-webbplatsen har inte längre fullständigt stöd för Microsoft Internet Explorer (IE) 10 och tidigare versioner av IE-webbläsare. Överväg att uppgradera till en nyare version av IE eller använd en annan webbläsare från listan ovan.

För iOS stöder adobe.com Safari 9 och senare. För Android har adobe.com inte längre fullständigt stöd för tidigare versioner av standardwebbläsaren WebKit. Överväg att använda Chrome Mobile-webbläsaren istället om du stöter på problem.

Hämtningskrav

Mer detaljerade riktlinjer och anvisningar finns i Hämtnings- och installationshjälp. Vissa hämtningsfunktioner på adobe.com kan kräva att JavaScript aktiveras i webbläsaren. Internet Explorer-användare kan även behöva aktivera ActiveX-kontroller. Mer information finns i webbläsarens hjälpdokumentation.

Övriga krav

JavaScript

Adobe.com använder JavaScript för många funktioner. Aktivera JavaScript i din webbläsare. Information om hur du ändrar den här inställningen finns i webbläsarens hjälpdokumentation.

Cookies

Vissa funktioner på adobe.com, till exempel val av region och medlemskapsinloggning, kräver webbläsarcookies för att aktiveras. Information om hur du ändrar den här inställningen finns i webbläsarens hjälpdokumentation. För information om Adobes användning av cookies, se Användning av cookies och liknande teknik.

Adobe Flash Player

Vissa funktioner på adobe.com kräver Adobe Flash Player för att fungera helt. Ange visningsinställningar för att visa Adobe Flash-innehåll på Adobes webbplats. Om du har ställt in din inställning för att bara visa HTML-versionen, kommer du inte kunna se Flash-innehåll på delar av Adobe-webbplatsen.

Du kan ta bort dina visningsinställningar och tillåta Flash-innehåll på Adobes webbplats genom att klicka på Rensa dina visningsinställningar.