Sammanfattning

Adobe fick plugin-programmen Mettle SkyBox 360/VR den 21 juni 2017. Dessa plugin-program är tillgängliga som en del av CC-versionen 2018 av Creative Cloud som släpptes den 18 oktober 2017. Om du vill komma åt de här plugin-programmen i Premiere Pro väljer du Effekter > Videoeffekter > Intressant video eller  Effekter och förinställningar  > Intressant video i After Effects. För att lära dig mer kan du gå till Intressant video

Plugin-programmen Mettle SkyBox att fungera fram till april 2018. Om du har en äldre version av After Effects eller Premiere Pro kan du slutföra befintliga projekt. Följ instruktionerna nedan om du vill hämta dessa plugin-program.

Vanliga frågor

Är dessa plugin-program kompatibla med alla tillgängliga Adobe-program i Creative Cloud?

Nej, dessa plugin-program är endast kompatibla med Premiere Pro och After Effects.

Är dessa plugin-program kompatibla med alla versioner av After Effects och Premiere Pro?

Nej, dessa plugin-program är endast kompatibla med följande versioner av Premiere Pro och After Effects.

• Adobe Premiere Pro CS6
  • Adobe Premiere CC 2014
  • Adobe Premiere Pro CC 2015
  • Adobe Premiere Pro CC 2015.3
  • Adobe Premiere Pro CC 2017

Vad är systemspecifikationskraven för att installera och använda plugin-program för SkyBox?

För Premiere Pro går du till Systemkrav|Premiere Pro och för After Effects går du till Systemkrav|After Effects.

Obs!

Uppdatera dina GPU-drivrutiner, direkt från leverantörens webbplats (NVIDIA, AMD och så vidare), innan du installerar SkyBox-pluginprogram. Detta rekommenderas för att möjliggöra smidiga VR-arbetsflöden när du använder de här plugin-programmen.

Hur hämtar jag plugin-programmen?

1. Klicka här
    för att hämta den fullständiga serien av plugin-program Skybox 360/VR.

2. Packa upp arkivet.

3. Du kan se tre .pkg -filer som är tillgängliga för macOS och tre .exe-filer som är tillgängliga för Windows OS.

• skybox-suite-ae
    • skybox-suite-pr
    • skybox-vrplayer
  4. Dubbelklicka på respektive fil för att installera plugin-programmen ett i taget.

5. Du kan välja komponenterna som du vill installera och avmarkera de andra komponenterna som du inte vill installera.

6. Starta installationen genom att klicka på Installera.

7. Klicka på Nästa och Slutför för att slutföra installationsprocessen.

Var i Premiere Pro CC och After Effects CC är dessa plugin-program installerade?

För Premiere Pro CC (2017):

• Windows: C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2017\Plug-Ins\Common. VR-spelaren är installerad på C:\Program Files\ADOBE\Common\Plug-ins\7.0\MediaCore\Mettle.
  • macOS: MAC HD > Program>Adobe Premiere Pro CC 2018 > Adobe Premiere Pro CC 2018.app. Högerklicka och välj Visa paketets innehåll > Plugin-program >Vanliga.VR-spelaren är installerad på MAC HD > Bibliotek > Programstöd > ADOBE > Vanliga/Plugin-program > 7.0 > MediaCore > Mettle.

För After Effects CC 2017:

• Windows: C:\Program Files\ADOBE\Adobe After Effects CC 2017\Support Files\Plug-ins\Effects.
  • macOS: MAC HD> Program > Adobe After Effects CC 2017 > Plugin-program > Effekter > Mettle.

Obs!

VR-spelaren är inte längre installerad i MediaCore för CC 2018.

Vilken support är tillgänglig för SkyBox-pluginprogram som installerades med hjälp av länkarna ovan?

Kontakta Adobe Support för VR-relaterade problem med CC 2018-versionerna av Premiere Pro och After Effects. För stöd angående alla tidigare versioner av Premiere Pro och After Effects kontaktar du Mettle-stöd.