I vissa fall kraschar programmet när du startar After Effects eller Premiere Pro.

Problem

Programmet kraschar vid start med felmeddelandet ”Programmet går inte att starta korrekt (0xc0000005)."

Beskrivning

I vissa fall kan programmet inte starta korrekt när du startar After Effects 15.1 och Premiere Pro 12.1.

Felet visas på Windows-datorn om du har installerat Intel Graphics och NVIDIA GPU-kort på datorn.

Tillfällig lösning

Gör något av följande för att lösa det här problemet:

Alternativ 1:

• Välj Enhetshanterare > Displayadapter på datorn och inaktivera NVIDIA-grafikkortet.
    ELLER
  • Gå till NVIDIA-kontrollpanelen och ändra inställningarna under 3D-programmen. Välj Integrerad grafik i Föredragen grafikprocessor, inte NVIDIA.
  • Uppdatera drivrutinerna för Intel GPU via Windows-uppdateringar eller från systemleverantörens nedladdningssida.

Alternativ 2

1. Avinstallera Adobe After Effects 15.1 eller Adobe Premiere 12.1.
  2. Starta om datorn och installera om Adobe After Effects 15.1 eller Adobe Premiere Pro 12.1.