LiveCycle Data Services 3: Inspelade MAX 2009-presentationer på Adobe TV

Artikeln innehåller länkar till ett flertal inspelade MAX 2009-presentationer på LiveCycle Data Services 3.

Ett antal inspelade sessioner från MAX 2009 som presenterar information om nya produktfunktioner finns på MAX-webbplatsen.

Dessutom finns det ett flertal inspelade LiveCycle Data Services 3-självstudier och -produktdemonstrationer på Adobe Labs webbplats: LiveCycle Data Services 3-videor

Presentationerna ger en omfattande bild av många av de nya funktionerna som erbjuds i LiveCycle Data Services 3.