När du försöker publicera till Adobe Stock eller andra sociala medier som YouTube, Facebook, Vimeo, Twitter, Stock och Behance visas felet Inte inloggad.

Problemet visas oavsett inloggningsstatus i export- eller delningsinställningar.

Tillfällig lösning

För publiceringsdestinationer som YouTube, Facebook, Vimeo, Twitter, Stock och Behance sparar Adobe dina kontouppgifter som tokens i Nyckelhanteraren (Mac) eller Autentiseringshanteraren (Windows).

För att behålla din inloggningsstatus gör du följande:

På Mac

1. Gå till Program > Verktyg > Nyckelhanteraren.

2. Sök efter lösenord som börjar med com.adobe.publish.token.

Obs!

Varje publiceringsdestination har suffix med en förkortning i slutet av namnet. Till exempel lagras Youtube-uppgifterna som com.adobe.publish.token.ytb3.

3. Högerklicka på den token som inte behåller sin inloggningsstatus och välj Ta bort från popup-menyn.

4. Avsluta Nyckelhanteraren.

5. Starta om Adobe-appen och logga in på publiceringsdestinationen.

Ta bort tokens från åtkomst till Autentiseringhanteraren

På Windows

1. Gå till Start > Kontrollpanelen > Användarkonton> Autentiseringshanteraren.

2. Växla till fliken Windows Autentiseringshanteraren.

3. Sök efter lösenord som börjar med com.adobe.publish.token.

Obs!

Varje publiceringsdestination har suffix med en förkortning i slutet av namnet. Till exempel lagras Youtube-uppgifterna som com.adobe.publish.token.ytb3.

4. Välj den token som krävs som inte behåller sin inloggningsstatus och expandera den. Klicka på Ta bort.

Obs!

Vissa destinationer har flera tokens. För en viss destination, se till att ta bort alla associerade tokens.

5. Avsluta Autentiseringshanteraren

6. Starta om Adobe-appen och logga in på publiceringsdestinationen.

Ta bort tokens från Autentiseringshanteraren