Produkter som påverkas Photoshop CC, Illustrator CC, och InDesign CC
Versioner som berörs Juni 2017 och senare utgåvor

Problem

Fil > Öppna (Cmd+O) kommandot startar inte längre arbetsfönstret Senaste filer när Visa senaste filarbetsyta när du öppnar en fil preferensen är aktiverad.

Tillfällig lösning

Få åtkomst till en lista med dina senaste dokument genom att välja Fil > Öppna senaste eller via startskärmen.

Ytterligare information

Kommande uppdateringar till dessa applikationer kan ge funktionsförbättringar som integrerar senast använda filarbetsflödet bättre med coreanvändarupplevelsen. Tack för ditt tålamod. vi arbetar mot det optimala läget.