Kortkommandot mellanslag + kommando i macOS Sierra startar både Siri och verktyget Zooma in. Ta reda på hur löser du problemet.
Berörda program Berörda OS-versioner
Photoshop CC, Adobe XD, InDesign CC, Animate CC, och Photoshop Elements macOS Sierra (version 10.12)

Problem

I macOS Sierra (10.12) startar kortkommandot mellanslag + kommando både Siri och verktyget Zooma in.

Metoder att kringgå problemet

Ändra kortkommandot för Siri. Följ instruktionerna i nedanstående supportdokument från Apple för att göra detta: