Adobe-Dokumentmoln ger dig den fullständiga kraften hos Adobe Acrobat och Adobe PDF plus online-tjänster för att skriva under och godkännanden, dokumentskydd, spårning och publicering.

Adobe-Dokumentmoln gör det möjligt för en att skapa, hantera, slutföra, och publicera kritiska affärsdokument. Slutför PDF-lösningen över skrivbordet, mobilen, och webbautomatiserad e-signering och godkännanden integrerade med registersystem. Hantera, spåra och skydda känslig information.

Acrobat DC för personer

Abonnemangserbjudanden
Adobe Acrobat Pro DCInkluderar: Acrobat Pro desktopprogram, och mobila och webbprogram och alla dokumentmolntjänster.
Adobe Acrobat Standard DCAcrobat Pro desktopprogram, och mobila och webbprogram och utvalda dokumentmolntjänster.
 Desktop programvara
Adobe Acrobat Pro DCSålt med den eviga eller abonnemangslicensen. Den eviga licensen omfattar
Acrobat Pro desktop programvara och fungerar med gratis Adobe-dokumentmoln
-tjänster.

Adobe Acrobat Standard DCSålt med den eviga eller abonnemangslicensen. Den eviga licensen omfattar
Acrobat Standard desktop programvara och fungerar med gratis Adobe dokument-
molntjänster.

Mobilappar
Adobe Acrobat DCView, underteckna, kommentera, och dela PDF-filer och få åtkomst till de senaste filer gratis. Skapa, redigera, exportera och organisera PDF-filer med olika nivåer för betalda prenumerationtjänster.Gratis mobilapp. Ytterligare funktionalitet finns tillgänglig för abonnenter enligt Dokumentmolntjänster listade nedan. Funktioner tillgängliga rakt igenom Acrobat DC med Document Cloud-tjänster som är en undergrupp av skrivbordets funktionalitet.
Adobe Fyll i och skriv på [Fill & Sign] DCFyll i, skriv på, och skicka vilket formulär som helst fort med smart autoflll.Gratis mobilapp. Fungerar fristående, eller sömlöst integrerad med Acrobat
DC mobilappen.
Adobe e-Sign Manager DC (tidigare EchoSign för mobil)Skicka, spåra och hantera, undertecknade dokument från valfri plats och få signaturer personligt.Gratis mobilapp. Fungerar fristående som en följeslagare att skicka som signatur (och
eSign) tjänster. Integrerar inte med Acrobat DC mobile app.
 Webb- app

Adobe-dokumentmoln (tidigare acrobat.com)Lagra och dela filer online gratis. Skapa, kombinera, exportera, ordna, fyll i och signera, Skicka och spåra eller Skicka för signering med diverse betalda abonnemangstjänster. Ladda ner desktop-programvara.Gratis webb-app. Ytterligare funktionalitet finns tillgänglig för abonnenter enligt Dokumentmolntjänster. Funktionerna tillgängliga genom
webb-appen som är en underavdelning av skrivbordets funktionalitet.
 Acrobat DC Dokumentmolntjänster för individer
Hantera filerLagra och hantera filer online. (5 GB gratis, 20 GB med prenumerationsplaner)Gratistjänster. Registrering krävs. Fungerar med Acrobat evig DC eller abonnemangslicenser.(Dessa tjänster är också tillgängliga för Reader desktop-användare olk som köper de fristående tjänsterna
nedan)
Mobil LänkÅtkomst till senast visade PDF-filer över skrivbordet, mobilen, och webben (faktiskt ett märkesvarunamn, inte en
tjänst)
Gratistjänster. Registrering krävs. Fungerar med Acrobat DC oavbrutet eller prenumerationslicenser (också tillgänglig för Reader desktop-användare och folk som köper de fristående tjänsterna nedan).
Fyll i och signeraFyll i, skriv på, och skicka vilket formulär som helst fort med smart autofill.(Fyll i och signera fungerar i internt format på desktop och mobilappar - och som en fullständig onlinetjänst i webbläsaren). Dokumentmolntjänster utökar värde genom att hantera autofill av data tvärs över desktop-, webb- och iPad-enheter Autofill-data kommer inte att synkroniseras med Android i aprilutgåvan.)Gratistjänster. Registrering krävs. Fungerar med Acrobat DC oavbrutet eller prenumerationslicenser (också tillgänglig för Reader desktop-användare och folk som köper de fristående tjänsterna nedan).
Exportera PDFKonvertera PDF-filer till Microsoft Word, Excel, PowerPoint, eller RTF format  Inkluderad i Acrobat Standard DC och Acrobat Pro DC-abonnemang. (Exportera PDF-filer, skicka och spåra, och skicka efter signatur säljs även fristående)
Skicka och spåraSkicka, spåra och bekräfta leveransen av dokument elektroniskt.Inkluderad i Acrobat Standard DC och Acrobat Pro DC-abonnemang.
Skicka för signeringSkicka, signera, spåra, hantera och arkivera undertecknat dokument.[Inkluderad i Acrobat Standard DC och Acrobat Pro DC-abonnemang.
Skapa PDFKonvertera dokument, bilder eller foton till PDF.Inkluderad i Acrobat Standard DC och Acrobat Pro DC-abonnemang.
Kombinera FilerSammanfoga flera dokument och skapa en enda PDF-fil.Inkluderad i Acrobat Standard DC och Acrobat Pro DC-abonnemang.
Redigera PDFLägg till eller redigera text i en PDF-fil (mobilappen fungerar i iPad bara i april),[Inkluderad med Acrobat Pro DC-abonnemangsplan.
Organisera sidorReorganisera sidor i en PDF-fil. (mobilappen fungerar på iOS eller Android-surfplattor och smarttelefoner)Inkluderad med Acrobat Pro DC-abonnemangsplan.

Fristående tjänster

(Adobe eSign Manager DC). Signaturtjänsten.
   Abonnemang, erbjudanden
Adobe PDF PackGrundläggande PDF verktyg (Skapa PDF-fil, kombinera sidor, exportera PDF-filen, Fyll och signera, Skicka och spåra, Skicka för signering, File Manager, mobillänk),[Tjänsterna fungerar i webbläsaren, Reader desktop eller Acrobat DC mobilappen med några undantag:.
Kombinera sidor är bara i webben. Fyll i och signera fungerar med en separat mobilapp
(Adobe Fyll i och Signera DC). Skicka för signatur fungerar med en separat mobilapp
Adobe Export PDF   Konvertera PDF-filer till Microsoft Word eller Excel (endast)Fungerar i webbläsare, Reader desktop eller Acrobat DC mobilappen.
Adobe Skicka för signeringSkicka, spåra, och hantera påskrivna dokument Fungerar i webbläsare, Reader desktop eller Acrobat DC mobilappen.
Adobe Skicka och spåra
Skicka, spåra och bekräfta leveransen av dokument elektroniskt.Fungerar i webbläsare eller i Reader desktop. Skicka endast (ingen spårning) på Acrobat DC mobil
appen.
  Webb-app
Adobe-dokumentmoln (tidigare acrobat.com)Lagra och dela filer online gratis. Skapa, kombinera, exportera, organisera,
fyll i och skriv under, skicka och spåra eller skicka för signering med diverse betalade
abonnemangstjänster.
Gratis webb-app. Ytterligare funktioner är tillgängliga, enligt abonnemangs
planen.
  Desktop programvara
Adobe Acrobat Reader DCVisa, signera, gör anteckningar och dela dina PDF-filer – och kom åt nyligen använda filer – utan kostnad. Skapa eller exportera PDF-filer; få signaturer från andra; och Skicka och spåra dokument med betalda abonnemangstjänster.Gratis desktop-programvara. Fungerar med gratis och betalda Adobe-dokumentmolntjänster, enligt abonnemangsplanen.
  Mobilappar
Adobe Acrobat DC Visa, signera, gör anteckningar och dela dina PDF-filer – och kom åt nyligen använda filer - utan kostnad.Gratis mobilapp. Ytterligare funktioner är tillgängliga, enligt abonnemangs
planen.
Adobe Fyll i och skriv på [Fill & Sign] DCFyll i, skriv på, och skicka vilket formulär som helst fort med smart autoflll.e-mobil-app. Fungerar fristående, eller sömlöst integrerad med Acrobat DC mobil
app.
Adobe eSign Manager DCSkicka, spåra och hantera undertecknade dokument från valfri plats och få signaturer
personligt.
Gratis mobilapp. Fungerar fristående. Fungerar som en partner till Skicka efter

Företagserbjudanden

Adobe-dokumentmoln för enterprise - Premium

Sålt via ETLA (Enterprise Term licensavtal). Dessa konfigurationer är tillgängliga.

Adobe Document Cloud för företag:

• - Premium (P1) omfattar Acrobat Pro, alla PDF-tjänster, eSigntjänster (P1), plus alla administrativa verktyg, inklusive amed-användar-hantering via Adobe Enterprise konsolen.
  • - Premium (P2) omfattar Acrobat Pro, alla PDF-tjänster, eSigntjänster (P2), plus alla administrativa verktyg, inklusive hantering av angiven användare via Adobe Enterprise konsolen.[
  • Premium-eSigntjänster (P1) -som omfattar e-signeringstjänster jämförbara med den tidigare EchoSign Enterprise plan, inklusive hantering av namngiven användare via eSign tjänsteadministratörskonsol*
  • Premium-eSigntjänster (P2) - inkluderar eSigntjänster som är jämförbara med den föregående planen EchoSign Global plan, inklusive hantering av namngiven användare via eSign tjänsteadministratörskonsol.*[

* Premium-eSigntjänster (P1) och (P2) - kan även säljas av Dokumentmolnets specialiserade försäljningsteam via icke-ETLA, eSigntjänster, endast direkt kanal[

Adobe-dokumentmoln för enterprise - Pro

Sålt via ETLA. Två konfigurationer är tillgängliga.

Adobe Document Cloud för företag:

• Pro - omfattar Acrobat Pro desktop-programvara, plus serialiserad användarhantering via Adobe Licensierings-webbplats.[
  • Pro med tjänster - Lägger till alla dokumentmolnstjänster som säljs med Acrobat DC Pro-abonnemang, plus alla administrationsverktyg, inklusive hantering av namngiven användare via Adobe Enterprise-konsolen.
Adobe-dokumentmoln för enterprise - Standard

Sålt via ETLA. Två konfigurationer är tillgängliga.

Adobe Document Cloud för företag:

• Standard - omfattar Acrobat Pro desktop-programvara, plus serialiserad användarhantering via Adobe Licensieringswebbplats.[
  • Standard med tjänster - Lägger till alla dokumentmolnstjänster som säljs med Acrobat DC standard-abonnemang, plus alla administrativa verktyg, inklusive hantering av namngiven användare via Adobe Enterprise-konsolen.
  Acrobat DC appar
 Planerarna ovan fungerar med samma desktop, mobil och webbappar som är tillgängliga för Acrobat DC kunder. Dessutom, kunder som köper en Premium plan eller använder Skicka för underskriften-tjänsten, får åtkomst till följande webbapp.
  Webb- app
Tjänster för Adobe-dokumentmoln eSign-tjänster

Enterprise-klass e-Signstjänster. Skicka, spåra, hantera och
lagra signerade dokument.

• Webb appen är fortfarande den primära användarupplevelse för kunder som köper en plan
    för e-signeringstjänster i Adobe Document Cloud Premium (P1 eller P2). Den
    ger robust funktionalitet för både slutanvändare och administratörer.
  • Webbprogrammet ger en kostnadsfri, webbläsar-baserad upplevelse av signering för alla mottagare (signerare behöver inte registrera sig eller köpa abonnemang).[.
  • Dessutom kan tjänsterna e-signering integreras i andra program och affärssystem, när kunderna köper en plan med tjänster för e-signering för Adobe Document
    Cloud Premium (P2) (till exempel, nyckelfärdiga integrationer med Salesforce, Apttus, Ariba och Microsoft SharePoint - plus omfattande API ramverk och verktyg att integrera e-signerade tjänster i affärssystem och webbprogram.)

Sålt via erbjudanden Vadingår

Hämta