Optie Bijvoegen bij e-mail werkt niet

Wanneer u in Acrobat DC of Acrobat Reader DC probeert de functie Bijvoegen bij e-mail te gebruiken, gebeurt er niets.

Voer de volgende stappen uit om het probleem op te lossen.

Oplossing 1: werk uw Adobe DC of Acrobat Reader DC bij naar de nieuwste versie

Als u automatisch wilt bijwerken vanuit Acrobat DC of Acrobat Reader DC, kiest u Help > Controleren op updates en volgt u de stappen in het Updater-venster om de nieuwste updates te downloaden en installeren.

Oplossing 2: wijzig de instellingen van uw Outlook-account

Als u een bedrijfsdomein gebruikt, gaat u als volgt te werk:

1. Open Outlook. Ga naar Bestand > Accountinstellingen

2. Het dialoogvenster Accountinstellingen wordt weergegeven.Klik op het tabblad E-mail op Wijzigen.

Accountinstellingen wijzigen
  3. Het dialoogvenster Account wijzigen wordt weergegeven. Schakel het selectievakje Exchange-modus met cache gebruiken uit.

use-cached-exchange-mode
  4. Klik op Volgende en dan op Voltooien. Klik op OK als u een prompt ziet om af te sluiten en opnieuw op te starten.

5. Sluit het dialoogvenster Accountinstellingen. Sluit Outlook af en start het opnieuw op.

Probeer de functie Bijvoegen bij e-mail nu in Acrobat of Reader te gebruiken.

Oplossing 3: controleer op antivirus- of beveiligingssoftware

Antivirus- of beveiligingssoftware blokkeert mogelijk bijlagen op uw computer of apparaat. Controleer de instellingen van de antivirus- of beveiligingssoftware en breng de vereiste wijzigingen aan om het blokkeren van bijlagen op te heffen.