Leeg dialoogvenster Opslaan als op Mac

Probleem: Acrobat geeft een leeg dialoogvenster Opslaan als op macOS weer

U kunt geen bestanden opslaan in het dialoogvenster Opslaan als in Acrobat DC; het is leeg.

Mogelijke reden: het dialoogvenster Opslaan als in Acrobat DC heeft een extra optie om bestanden in de cloud op te slaan. Als Acrobat geen verbinding kan maken met de cloud, werkt het dialoogvenster Opslaan als misschien niet goed.

Tussenoplossing: de online opslagoptie uitschakelen voor het openen en opslaan van bestanden

Let op:

Als u de opties voor online opslag uitschakelt, ziet u in Acrobat DC niet de cloudopties voor het openen en opslaan van bestanden.

1. Ga in Acrobat DC naar Adobe Acrobat DC > Voorkeuren > Algemeen.

2. Schakel het selectievakje uit voor de volgende opties:

• Online opslag weergeven bij het openen van bestanden
    • Online opslag weergeven bij het opslaan van bestanden
    Optie voor online opslag uitschakelen

3. Klik op OK.