Beëindigde ondersteuning | Reader 9 en Acrobat 9 (en ouder)

Zoals vermeld in het levenscyclusbeleid van Adobe Support geeft Adobe vijf jaar productondersteuning vanaf de algemene beschikbaarheidsdatum van Adobe Reader en Adobe Acrobat. Conform dit beleid is ondersteuning voor Adobe Reader 9.x en Adobe Acrobat 9.x op 26 juni 2013 beëindigd.

Opmerking: Adobe ondersteunt alleen de recentste primaire versie van Adobe Reader voor Linux (versie 9.x).

Beëindigde ondersteuning

Beëindigde ondersteuning betekent dat Adobe geen technische ondersteuning meer biedt of runtimes distribueert. Dit beleid is van toepassing voor product- en beveiligingsupdates voor alle afgeleiden van een product of productversie (gelokaliseerde versies, kleine upgrades, besturingssystemen, punt- en dubbelepunt-releases en aansluitingsproducten).

Aanbeveling aan klanten

Het is zeer raadzaam dat gebruikers bijwerken naar de nieuwste versies van Adobe Reader en Adobe Acrobat. Door installaties bij te werken naar de nieuwste versies profiteren klanten van de nieuwste functieverbeteringen en verbeterde beveiligingsmaatregelen.

Aanvullende bronnen

Raadpleeg http://www.adobe.com/nl/support/products/enterprise/eol voor meer informatie over het levenscyclusbeleid van Adobe Support.

Raadpleeg http://www.adobe.com/nl/support/products/enterprise/eol/eol_matrix.html voor een volledige lijst van Adobe-producten en perioden voor technische ondersteuning onder het nieuwe beleid. 

De nieuwe online services van Acrobat uitproberen

Ontdek de online services van Acrobat voor het converteren en combineren van bestanden in uw browser. Gebruik een van de onderstaande koppelingen om de services nu uit te proberen.

Converteren naar PDF

Converteer Word/PPT/JPG online naar PDF


 

PDF converteren naar Word

Converteer een PDF snel online naar Word


 

PDF's comprimeren


Reduceer de grootte van een PDF-bestand online


 

PDF's invullen en ondertekenen


Vul snel elk PDF-formulier online in en onderteken het


 

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?