Waarom een waarschuwing over Flash Player?

U hebt Flash Player nodig om Flash-inhoud weer te geven in PDF's en PDF-portfolio's, en voor andere functies. Adobe Reader en Acrobat bevatten Flash Player niet meer en de functies die Flash nodig hebben, gebruiken nu de lokale versie van Flash op de computer. Op deze manier kunnen gebruikers en beheerders Flash Player-updates onafhankelijk van Acrobat-productupdates beheren.

Instructies voor de installatie van Flash Player door eindgebruikers

1. Bezoek de downloadpagina voor Adobe Flash Player - voor Windows | voor Mac.

2. Klik op Nu installeren. Het Flash Player-installatieprogramma wordt gedownload naar uw computer.

3. Open het gedownloade bestand of dubbelklik erop om de installatie te starten.

4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

Instructies voor de installatie van Flash Player door IT-beheerders

IT-medewerkers en beheerders kunnen hier een installatieprogramma downloaden dat geschikt is voor distributie door het hele bedrijf: Distributie van Flash Player.

Systeemvereisten voor Flash Player