Welkom bij het Animate CC HTML5 Developer Center! Op deze pagina vindt u bovendien handige en bijgewerkte artikelen, voorbeelden, trainingen, en andere bronnen over het publiceren van HTML5 Canvas-, WebGL- en SWF-bestanden met Animate CC.

Help: Maken en publiceren

Video's

Tips en trucs

Training

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid