PDF-presentatie en webgalerie niet beschikbaar

Probleem: de Output-werkruimte is niet beschikbaar in Bridge

De Output-werkruimte/module is niet beschikbaar in Bridge.

Oplossing

De Output-werkruimte/module om PDF-contactbladen en -presentaties en webgalerieën te genereren werd niet meegeleverd met Bridge. U kunt de Adobe Output Module en de bijbehorende werkruimte handmatig downloaden en installeren voor Bridge door de instructies op de volgende pagina te volgen:

De Adobe Output Module installeren in Bridge

Aanvullende informatie

U kunt ook contactbladen maken door Gereedschappen > Photoshop > Contactblad II in Bridge of Bestand > Automatisch > Contactblad II in Photoshop te selecteren.

U kunt PDF-presentaties maken door Bestand > Automatisch > PDF-presentatie te selecteren in Photoshop.

Als u het Creative Cloud-abonnement Alle apps hebt, kunt u Lightroom 5 gebruiken om contactbladen en webgalerieën te genereren.

• Help bij Lightroom / Lay-outs en sjablonen van de module Afdrukken: http://helpx.adobe.com/nl/lightroom/help/print-module-layouts-templates.html
  • Help bij Lightroom / Webgalerieën maken in Lightroom: normale workflow: http://helpx.adobe.com/nl/lightroom/help/creating-web-galleries-basic-workflow.html

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online