Leren en ondersteuning voor Adobe Bridge

Ontdek de nieuwe mogelijkheden in Bridge.

Aan de slag

Vind downloads, krijg hulp bij uw lidmaatschap en leer de basisprincipes.

Aan de slag

Handboek

Snelle antwoorden en stapsgewijze instructies.

Handboek


Tips voor het oplossen van problemen en Help

U kunt de app van de Creative Cloud-website downloaden. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor uw app. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt'. Raadpleeg de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen, waaronder Bridge, downloaden via de catalogus met Creative Cloud-apps. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Kom te weten hoe u een Creative Cloud-proefversie downloadt en installeert.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en bij het aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Bridge en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

downloadpictogram

Nog hulp nodig? Vind meer download- en installatieoplossingen

Meld u aan bij uw Adobe-account. Klik vervolgens op Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm. Bent u uw wachtwoord vergeten? Leer hoe u het opnieuw instelt en wijzigt.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Uw proefversie converteren naar een betaald lidmaatschap is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructie om uw abonnement bij te werken en te starten.

pictogram account

Nog hulp nodig? Hier vindt u meer informatie over accounts, facturering en abonnementen.

Gebruik de Adobe Output Module (AOM) om een PDF-contactblad of een webgalerie te maken.

Ontdek hoe u metagegevens bekijkt en bewerkt door het deelvenster Metagegevens en het Plakkaat met metagegevens te gebruiken.

Ja. Door een classificatie, kleur of een ander label toe te voegen, kunt u snel bepaalde bestanden sorteren en bekijken.

Ja. U kunt de cache beheren door deze te legen of de voorkeur aan te passen om de grootte en locatie te beheren.

Vanaf de oktober 2017-release bevat Bridge is een nieuwe uitvoerwerkruimte om het PDF-contactblad systeemeigen in Bridge te genereren. Haal de instructies op om een PDF-contactblad in de uitvoerwerkruimte te maken

De bestaande AOM-plugin (Adobe Output Module) wordt niet langer ondersteund in Bridge 2018. Als u Bridge 2017 of eerder gebruikt, kunt u de AOM-plug-in (Adobe Output Module) downloaden en installatie-instructies ophalen

Als u wilt controleren welke Bridge-versie u momenteel gebruikt, kiest u Help > Over Bridge op de menubalk.

Lees Creative Cloud-apps bijwerken om naar de nieuwste versie van Bridge bij te werken.

Ontvang de recentste versie van Camera Raw-plug-in en installatie-instructies.

Adobe Bridge loopt vast als u in eerdere versies van Mac OS X El Capitan met specifieke externe beeldinstellingen gebruikt. Volg de oplossingen in deze gids voor het oplossen van problemen om het probleem op te lossen.

Probeer de oplossingen in deze gids voor het oplossen van problemen om trage prestaties of systeemfouten en -crashes op te lossen.

Zie deze gids voor het oplossen van problemen als u een Mac gebruikt en Bridge uw camera of ander apparaat niet herkent.

Community

Neem deel aan het gesprek

Populaire verwante subforums