Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

U kunt Bridge uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om de download te voltooien. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updates.

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen, waaronder Bridge, downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Kom te weten hoe u een Creative Cloud-proefversie downloadt en installeert.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Bridge en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Accountbeheer

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Kom te hoe u het opnieuw instelt en wijzigt.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot de gratis voordelen van Creative Cloud en eventuele bestanden die u op uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Werken met bestanden

Gebruik de Adobe Output Module (AOM) om een PDF-contactblad of een webgalerie te maken.

Leer om metagegevens te bekijken en te bewerken door het Deelvenster Metagegevens en het Plakkaat met metagegevens te gebruiken.

Ja. Door een classificatie, kleur of een ander label toe te voegen, kunt u snel bepaalde bestanden sorteren en bekijken.

Ja. U kunt de cache beheren door deze te legen of de voorkeur aan te passen om de grootte en locatie te controleren.

Plug-ins en extensies

Vanaf de oktober 2017-release van Bridge is er een nieuwe uitvoerwerkruimte geïntroduceerd om het PDF-contactblad systeemeigen in Bridge te genereren. Haal de instructies op om een PDF-contactblad in de uitvoerwerkruimte te maken

De bestaande AOM-plugin (Adobe Output Module) wordt niet langer ondersteund in Bridge 2018. Als u Bridge 2017 of eerder gebruikt, kunt u de AOM-plugin (Adobe Output Module) downloaden en installatie-instructies ophalen

Als u wilt controleren welke Bridge-versie u momenteel gebruikt, kiest u Help > Over Bridge op de menubalk.

Lees Creative Cloud-apps bijwerken om naar de nieuwste versie van Bridge bij te werken.

De meest recente versie van de Camera Raw-plug-in en installatie-instructies krijgen.

Veelvoorkomende problemen

Adobe Bridge loopt vast als u in eerdere versies van Mac OS X El Capitan met specifieke externe beeldinstellingen gebruikt. Volg de oplossingen in deze gids voor het oplossen van problemen om het probleem op te lossen.

Probeer de oplossingen in deze gids voor het oplossen van problemen om trage prestaties of systeemfouten en -crashes op te lossen.

Als u een Mac gebruikt en Bridge uw camera of ander apparaat niet herkent, zie dan deze gids voor het oplossen van problemen.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populaire verwante forums