Bekend probleem

Wanneer u in Bridge CC 2017 7.0 op een 32-bits versie van Windows onbewerkte afbeeldingen van het deelvenster Inhoud naar het deelvenster Publicerensleept om het te uploaden naar Adobe Stock, toon het dialoogvenster Kan niet alle afbeeldingen uploaden de volgende foutmelding:

De volgende afbeeldingen kunnen niet worden geüpload naar Adobe Stock.
Omzetten van onbewerkt bestand mislukt vanwege onvoldoende geheugen.

Foutdialoog in Bridge: Omzetten onbewerkt bestand is mislukt vanwege onvoldoende geheugen

Productversies waarop dit van invloed is

Bridge CC 2017

Besturingssysteem

32-bits versie van Windows

Wanneer u een onbewerkte afbeelding vanuit het deelvenster Inhoud naar het deelvenster Publiceren sleept, zet Bridge de onbewerkte afbeelding om naar JPEG voor het uploaden naar Adobe Stock met de Camera Raw-plug-in. Alleen de onbewerkte afbeeldingen die door Adobe Camera Raw worden ondersteund worden omgezet naar JPEG.

Wanneer u echter Bridge CC 2017 op een 32-bits Windowsversie uitvoert, mislukt de omzetting van ondersteunde, onbewerkte bestandsindelingen naar JPEG periodiek. Dit is een bekend probleem op 32-bits Windowsversies.

Dit probleem treedt niet op wanneer u Bridge CC 2017 op een 64-bits Windowsversie uitvoert.