Adobe Camera Raw en DNG Converter 8.4 of later werken niet op oudere besturingssysteemversies

Camera Raw 8.4 en DNG Converter 8.4 en later werken niet op Mac OS 10.6, Windows XP, of Windows Vista. Als u DNG Convertor 8.4 op deze systemen gebruikt, geeft het installatieprogramma aan dat Windows 7 en Mac OS 10.7 of later is vereist.

Opmerking: camera's die op de markt zijn gekomen of zullen komen na Camera Raw en DNG Converter 8.3, worden niet ondersteund onder Mac OS 10.6, Windows XP of Windows Vista.

Betrokken Adobe-toepassingen

De volgende lijst met toepassingen is compatibel met Mac OS 10.6, Windows XP en Vista. Ze zijn ook compatibel met Adobe Camera Raw 8.4 of hoger als de toepassing is geïnstalleerd op meer up-to-date besturingssystemen. Als u automatische updates uitvoert op een ouder besturingssysteem met deze producten, kunt u een niet-compatibele versie van de Camera Raw-invoegtoepassing installeren.

• After Effects CS6
  • Bridge CS6
  • Elements Organizer 12
  • Photoshop Elements Editor 12
  • Photoshop Elements 12
  • Photoshop CS6
  • Adobe Premiere Elements 12

Verwijder de 8.4 of latere invoegtoepassingen en installeer Camera Raw 8.3 handmatig.

Als u Camera Raw 8.4 of later hebt geïnstalleerd, verwijdert u de invoegtoepassing en volgt u de instructies hieronder om Camera Raw 8.3 opnieuw te installeren. Als u DNG Converter 8.4 of later hebt geïnstalleerd, kunt u DNG Converter 8.3 over de latere versie heen installeren.

Het toepasselijke nieuwe 8.3-bestand downloaden en decomprimeren

1. Klik met de rechtermuisknop (Windows) of Ctrl-klik (Mac OS) op het toepasselijke bestand hieronder.
  2. Kies om het bestand te downloaden.
  3. Nadat het bestand is gedownload, zoekt u het in uw Downloads-map of in de map die u tijdens de download hebt opgegeven.

Terugkeren naar 8.3 op Mac OS

Downloaden

1. Sluit Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 en alle vermelde Adobe-toepassingen af.
  2. Zoek het gedownloade bestand en dubbelklik erop om het te decomprimeren. Het resulterende bestand is Camera Raw.plugin.
  3. Navigeer naar de map Macintosh HD.
  4. Open de map
    1. Elements 12: Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/Elements 12/File Formats
    2. CS6-toepassingen: Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CS6/File Formats
    • BELANGRIJK: navigeer naar de System Library-map, niet naar de Library-map onder uw gebruikersmap.
  5. Verplaats het Camera raw.plugin-bestand in de map met bestandsindelingen naar de prullenbak of naar het bureaublad.
  6. Kopieer de Camera Raw.plugin in stap 2 in de map met bestandsindelingen.
    • BELANGRIJK: kopieer de nieuwe Camera Raw-invoegtoepassing niet naar de map met bestandsindelingen zonder de vorige versie te verwijderen. Camera Raw werkt niet goed met meer dan een invoegtoepassing in die map.
  7. Start Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 of een van de vermelde Adobe-toepassingen.

Terugkeren naar 8.3 op Windows 32-bits Windows XP en Vista

Downloaden

1. Sluit Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 en alle vermelde toepassingen.
  2. Zoek het gedownloade bestand en dubbelklik erop om het te decomprimeren. Het resulterende bestand is Camera Raw.8bi.
  3. Open Deze Computer en dubbelklik vervolgens op de Lokale schijf (C:).
  4. Ga naar de volgende map
    1. Elements 12: Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\Elements 12\File Formats
    2. CS6-toepassingen: Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats
  5. Verplaats het Camera raw.8bi-bestand in de map met bestandsindelingen naar de prullenbak of naar het bureaublad.
  6. Kopieer de Camera Raw-invoegtoepassing, Camera Raw.8bi, in de downloadlocatie van stap 2 naar dezelfde map met bestandsindelingen.
    • BELANGRIJK: kopieer de nieuwe Camera Raw-invoegtoepassing niet naar de map met bestandsindelingen zonder de vorige versie te verwijderen. Camera Raw werkt niet goed met meer dan een invoegtoepassing in die map.
  7. Start Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 of een van de vermelde toepassingen.

Terugkeren naar 8.3 op Windows 64-bits Windows XP en Vista

Downloaden

1. Sluit Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 en alle vermelde toepassingen.
  2. Zoek het gedownloade bestand en dubbelklik erop om het te decomprimeren. Het resulterende bestand is Camera Raw.8bi.
  3. Open Deze computer en dubbelklik vervolgens op de Lokale schijf (C:).
  4. Ga naar de volgende map:
    1. Elements 12: Program Files(x86)\Common Files\Adobe\Plug-Ins\Elements 12\File Formats
    2. CS6-toepassingen: Program Files(x86)\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats
  5. Verplaats het Camera raw.8bi-bestand in de map met bestandsindelingen naar de prullenbak of naar het bureaublad.
  6. Kopieer de Camera Raw-invoegtoepassing, Camera Raw.8bi, in de downloadlocatie van stap 2 naar dezelfde map met bestandsindelingen.
    • BELANGRIJK: kopieer de nieuwe Camera Raw-invoegtoepassing niet naar de map met bestandsindelingen zonder de vorige versie te verwijderen. Camera Raw werkt niet goed met meer dan een invoegtoepassing in die map.
  7. Start Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 of een van de vermelde toepassingen.

De 8.3-versie van DNG Converter downloaden

Download DNG Converter 8.3:

U hoeft de 8.4-versie van de DNG Converter niet te verwijderen voordat u de 8.3-versie installeert. De 8.3-versie overschrijft de 8.4-versie.