Als updatefout U43M1D204 zich voordoet, raadpleegt u Updatefout U43M1D204.

Als u de Camera Raw-plug-in voor de CC 2017 of CC 2019 Adobe-toepassingen nog steeds niet goed hebt kunnen updaten, gebruik dan het onderstaande Camera Raw 11.2-installatieprogramma

Voor de Adobe-toepassingen CC, CC 2014, of CC 2015 vervangt u dit door het Camera Raw 10.5-installatieprogramma hieronder.

Vervang hieronder het Camera Raw 9.1.1-installatieprogramma voor Bridge CS6 en Photoshop CS6.

Download het juiste bestand hieronder en volg daarna deze instructies:

Windows
  1. Sluit alle Adobe-toepassingen.
  2. Dubbelklik op het gedownloade .zip-bestand om het uit te pakken. Mogelijk pakt Windows het bestand voor u uit.
  3. Dubbelklik op het betreffende .exe-bestand om het installatieprogramma te starten.
  4. Volg de instructies op het scherm.
  5. Start uw Adobe-toepassingen opnieuw op.
macOS
  1. Sluit alle Adobe-toepassingen.
  2. Dubbelklik op het .zip-bestand om het uit te pakken.
  3. Dubbelklik op het .pkg-bestand om het installatieprogramma te starten.
  4. Volg de instructies op het scherm.
  5. Start uw Adobe-toepassingen opnieuw op.

Camera Raw 11.2-installatieprogramma

Windows

macOS

Systeemvereisten

macOS 10.12–10.14, Microsoft® Windows® 7 met Service Pack 1 of Windows 10 (versie 1703 of later)

Camera Raw 10.5-installatieprogramma

Windows

macOS

Systeemvereisten

macOS 10.11–10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 of Windows 10

Camera Raw 9.12.1-installatieprogramma

Windows

macOS

Systeemvereisten

macOS 10.10-10.12, Microsoft® Windows® 7, Windows 8/8.1 of Windows 10

Camera Raw 9.1.1-installatieprogramma

Opmerking:

Camera Raw 9.1.1 is de meest recente versie die compatibel is met Bridge CS6 en Photoshop CS6.

Windows

macOS

Systeemvereisten

macOS 10.7–10.12, Microsoft® Windows® 7, Windows 8/8.1 of Windows 10