U kunt startlogboeken gebruiken om problemen op te lossen met het starten van Creative Suite-producten (CS) en Creative Cloud-producten (CC). Alle CS- en CC-producten maken gebruik van technologieën waarmee acceptatie van de gebruiksrechtovereenkomst, activering, registratie, aanmelding via Adobe ID en procedures van proefversies worden verwerkt.

Logbestanden

• PDApp.log: bevat aanroepen tussen de opstartonderdelen.
  • Oobelib.log: bevat de bewerkingen die u tijdens het opstartproces in de gebruikersinterface hebt uitgevoerd.
  • Amt3.log: bevat licentiegegevens.

Locaties van logbestanden

Windows XP

• \Documents and Settings\<huidige gebruiker>\Local\Application Data\temp

Windows Vista, 7 of 8

• \Gebruikers\<huidige gebruiker>\AppData\Local\temp

Mac OS

• amt3.log en oobelib.log: /tmp (voor Creative Cloud-producten uit 2013 en eerder)
  • amt3.log en oobelib.log: /Gebruikers/<huidige gebruiker>/Library/Logs (voor Creative Cloud-producten uit 2014 en later)
  • PDapp.log: /Gebruikers/<huidige gebruiker>/Library/Logs